Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χονγκ Κονγκ – Γνωστό μοντέλο και influencer βρέθηκε τεμαχισμένο σε ψυγείο

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο Χονγκ Κονγκ, όπου μια άτυχη 28χρονη γυναίκα, που ήταν γνωστό μοντέλο και influencer βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε ψυγείο!

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε σήμερα (25.2.2023) ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα μετά την ανακάλυψη του τεμαχισμένου σώματος του μοντέλου και influencer, Άμπι Τσόι, που αγνοούνταν.

Το ακέφαλο σώμα του μοντέλου από το Χονγκ Κονγκ βρέθηκε τεμαχισμένο σε κομμάτια σε ψυγείο σπιτιού στο χωριό Λουνγκ Μέι Τσουέν. Οι αρχές συνέλαβαν ως υπόπτους τον πρώην σύζυγο του 28χρονου μοντέλου και influencer, τους γονείς του τέως άνδρα της Άμπι Τσόι και, τον αδελφό του.

Τα δυο αδέλφια φέρονται να σκότωσαν την άτυχη γυναίκα, να τεμάχισαν τη σορό της και να έβαλαν τα μέλη της σε κατσαρόλες σούπας! Το κεφάλι της 28χρονης δεν έχει βρεθεί ως τώρα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο ενοικιαζόμενο σπίτι του πρώην πεθερού του μοντέλου και influencer. Στο σπίτι στο εν λόγω χωριό του Κονγκ Κονγκ οι αρχές βρήκαν και έναν κόφτη κρέατος και ένα ηλεκτρικό πριόνι με το οποία φαίνεται πως έγινε ο τεμαχισμός της σορού της influencer.

Η 28χρονη είχε κάνει μια σημαντική καριέρα ως μοντέλο. Η μεγαλύτερη επιτυχία της, που την είχε κάνει γνωστή και παγκοσμίως, ήταν η συμμετοχή της τον περασμένο μήνα στην επίδειξη μόδας του οίκου Elie Saab (Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023) στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

 

newsIT.gr

Shares