Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Χίος: Θρίλερ με μυστηριώδη θάνατο ντελιβερά – Τα τελευταία του βήματα πριν πέσει νεκρός!

Συγκλονισμένη η Χίος από την τραγωδία. Ο ντελιβεράς έπεσε νεκρός και οι αστυνομικοί αναλύουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας…


Νεκρός έπεσε στον προαύλιο χώρο του βενζινάδικου της Shell, στην οδό Καλουτά, στα Ταμπάκικα Χίου, ένας 57χρονος ντελιβεράς, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαπληκτιστεί με εργολάβο, που έστρωνε στην περιοχή μπετόν.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, δείχνει τον άτυχο ντελιβερά να βάζει βενζίνη, να περπατάει και στην συνέχεια φαίνεται να πέφτει κάτω από άγνωστη αιτία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να φωτίσει ιατροδικαστής.

Να διαπιστώσει δηλαδή, αν ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια ή από χτυπήματα.

Από την αστυνομία Χίου γίνονται συστηματικές έρευνες με αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν και υλικό από βιντεοκάμερες να αναλύεται.

Στόχος να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη κατά την διάρκεια του καυγά ανάμεσα στον άτυχο ντελιβερά και τον εργολάβο και αν αυτός ο καυγάς σχετίζεται με το τραγικό συμβάν.

astraparis.gr

Shares