Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χίος: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 40χρονο στο μπαρ

thima-thitis-xios-arthro

 

Η σορός του άτυχου πατέρα έχει μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο της Χίου ενώ πρόκειται να γίνει τοξικολογικός έλεγχος σε θύμα και δράστη


Ποινική δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σχηματίσθηκε κατά του 28χρονου δράστη στη Χίο ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Ο 40χρονος Χρυσοβαλάντης Αλεξανδρής, πατέρας δύο παιδιών δέχτηκε από τον 28χρονο θανάσιμο χτύπημα στο στήθος με μαχαίρι, λάμας περίπου 20 εκατοστών, σύμφωνα με την αστυνομία . Τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο καφέ-μπαρ πιθανότατα να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που διαθέτει το κατάστημα ενώ σημαντική είναι η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα,θαμώνα του μαγαζιού και νεαρού ομογενή από την Αμερική που είδε το φονικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , ο 40χρονος είχε πάει για ποτό στο μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με την κοπέλα του. Ο 28χρονος ενοχλήθηκε άσχημα όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη νεαρή κοπέλα και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν». Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου πατέρα.

Η σορός του άτυχου πατέρα έχει μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο της Χίου ενώ πρόκειται να γίνει τοξικολογικός έλεγχος σε θύμα και δράστη.

Πηγή: protothema.gr

Shares