Κυριακή , 14 Απριλίου 2024

Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία»

“Της λέω: Ελένη μου, μη με φιλήσεις, γιατί μόλις κατάλαβα ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση” αποκαλύπτει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το περιστατικό με την Ελένη Φουρέιρα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σώμα του, τα σχέδιά του να κάνει οικογένεια αλλά και ένα ακραίο περιστατικό που του συνέβη με την Ελένη Φουρέιρα, όταν ο ίδιος έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

«Έχω φτάσει 97 κιλά, κοντά στα 100. Εγώ δεν το αισθανόμουν και τόσο, έλεγα εντάξει… δυσκολευόμουν όμως να δέσω τα κορδόνια μου, υπήρχαν κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Έχω δύο ευτραφείς γονείς. Ο πατέρας μου είναι 140 κιλά, η μητέρα μου 100 κάτι» δηλώνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το σωματικό βάρος που είχε στο παρελθόν.

«Είναι λίγο δύσκολο όλο. Είπα ξαφνικά: ώπα, στοπ. Έχασα 16 κιλά και συνεχίζω» συμπληρώνει.

 

Για τη γνωριμία με τη σύντροφό του, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει:

«Εμείς βρεθήκαμε πρώτη φορά σε μία συναυλία, στο Colour Day, και την ώρα που έπεφταν τα χρώματα συναντήθηκαν τα βλέμματά μας. Γνωριστήκαμε μέσω Instagram και μιλούσαμε καθαρά επαγγελματικά, μέχρι που μετά το Survivor αποφάσισα να τη δω διαφορετικά», ενώ παράλληλα ο ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει την οικογένεια στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιέγραψε και το πιο άβολο περιστατικό που του έχει τύχει επί σκηνής και στο οποίο πρωταγωνίστησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήμασταν στο 80’s The Musical του Γιώργου Βάλαρη και έχουμε μια σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα που είμαστε αγκαλιά… και της λέω: Ελένη μου, μη με φιλήσεις, γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω πάθει τροφική δηλητηρίαση. Κάνε με κάποιον τρόπο να φύγω από τη σκηνή, γιατί πρέπει να πάω στα… ιδιαίτερα» αναφέρει ο ηθοποιός.

«Είχε έρθει μια γυναίκα από την Κρήτη με την κόρη της και, ενώ είμαι ημιλιπόθυμος, μου κάνει: εμείς ήρθαμε από την Κρήτη, δε με νοιάζει, θα βγάλουμε φωτογραφία. Κι εγώ ήμουν λευκός σαν το πανί» συμπληρώνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το περιστατικό.

 

zappit.gr

Shares