Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά»

Η Ελένη Χατζίδου έκανε δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους.

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φικάρη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Star μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους.

«Θεωρώ ότι όλα είναι θετικά, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά θα σκέφτομαι ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μείνουμε όπως είμαστε και του χρόνου, αλλά δεν είμαι εγώ που θα κρίνω», σχολίασε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Αν μου έλεγαν την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση να τραγουδήσω, θα τους έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να δουλέψω. Με τι ψυχολογία να πας να τραγουδήσεις; Από την άλλη ο καθένας διαχειρίζεται το πένθος του διαφορετικά. Εγώ για παράδειγμα όταν σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, το πρώτο Σάββατο που μου είπαν να πάω να τραγουδήσω, προσπάθησα να το αλλάξω. Παρακάλεσα αλλά πήγα τελικά τραγούδησα.

Άκουσα πάρα πολλά για αυτό για το ότι δούλεψα μια τέτοια μέρα. Η ψυχούλα μου το ξέρει. Μην κρίνουμε, μη γινόμαστε δικαστές, γιατί πάλι χάνουμε την ουσία. Η Πάολα επέλεξε να δουλέψει, είναι μια καλλιτέχνιδα που ξέρουμε ότι βοηθάει τον κόσμο. Είναι τέτοιος άνθρωπος» εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

 

newsbomb.gr

Shares