Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Χατζίδου: Διαβάζω αυτά που ακούγονται, αλλά δεν ξέρω τίποτα από το κανάλι

“Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά” δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η Σοφία Μανουσακίδου για το Open Weekend και ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι για την εκπομπή που παρουσιάζουν στο Star μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου.

«Ακόμα δεν έχουμε εικόνα. Μας είπαν ότι εκεί για το Πάσχα γίνονται οι συζητήσεις. Νιώθω ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό.

Τώρα το τι θα γίνει κι από τι θα εξαρτηθεί ακριβώς τι να σου πω. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μου το είχε διαψεύσει… Διαβάζω αυτά που ακούγονται, αλλά εγώ από το κανάλι δεν ξέρω τίποτα» είπα αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Για τις αποχωρήσεις που υπήρξαν από την εκπομπή τους πρόσθεσε: «Αυτά δεν τα ξέρω. Εμείς τα μαθαίνουμε αργότερα. Όταν έγινε η πρώτη αποχώρηση, που ακόμα δεν γνωρίζαμε 100% την δημοσιογραφική ομάδα -εννοείται κάναμε το πρώτο meeting για την γνωριμία- εμείς το μάθαμε τέσσερις μέρες μετά.

Ούτε ξέρουμε τι συμβαίνει και τι δεν πάει καλά. Το έμαθα από τα ίδια τα παιδιά. Εννοείται όπως ξεκινάς, θέλεις να τελειώνεις κιόλας, αλλά δεν πηγαίνουν πάντα όλα έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Για κανέναν.

 

Με την Βίκυ Καγιά δεν μίλησα, δεν είχα την τύχη. Φαντάζομαι ότι θα μιλήσουμε την Παρασκευή που έχουμε την κοπή της πίτας.

Ποτέ δεν θα της έλεγα “να σου πω Βίκυ, σου έχει γίνει κάποια πρόταση;”. Δεν υπάρχει αυτό. Είναι δυνατόν; Ούτε έχω πάρει τηλέφωνο για το αν ισχύουν ή όχι».

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares