Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χάρι: Η ατάκα του Καρόλου για τον «πραγματικό πατέρα» και η κοκαΐνη

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του με τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει, πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής – Τι είπε για την θητεία του στο Αφγανιστάν.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» προκαλώντας τριγμούς στο παλάτι. Εκτός από τις σχέσεις του με την οικογένειά του ο Χάρι μιλάει και για προσωπικά του θέματα όπως την χρήση κοκαΐνης όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έπαιρνε κοκαΐνη «κάποιες» φορές κατά τη διάρκεια των πιο άγριων πάρτι του. Ο Δούκας του Σάσσεξ περιγράφει ότι τον σύρανε στο γραφείο ενός μέλους του προσωπικού του Βασιλικής Οικογένειας κατά τη διάρκεια του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας το 2002 αφού ένας δημοσιογράφος ρώτησε το Παλάτι για τις συνήθειές του να παίρνει ναρκωτικά. Ο Χάρι μιλάει επίσης για το χρήση κάνναβης και αλκοόλ.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο Χάρι αναφέρεται σε ένα… αστείο που του έκανε παλαιότερα ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος. Συγκεκριμένα τον ρώτησε “αν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός τους πατέρας”.

πληροφορίες newsbomb.gr

Shares