Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Χάος στο Μεξικό: Πολίτες αφοπλίζουν και κρατούν σε ομηρία στρατιώτες -Δύο νεκροί….

Χάος στο Μεξικό: Πολίτες αφοπλίζουν και κρατούν σε ομηρία στρατιώτες -Δύο νεκροί....

Οι κάτοικοι ενός χωριού στάθηκαν στο πλευρό ενός καρτέλ που ήθελαν πίσω τα όπλα που τους είχε κατασχέσει το κράτος – Δύο άτομα σκοτώθηκαν από αδέσποτη σφαίρα

 


Σκηνές τουλάχιστον τριτοκοσμικής χώρας εξελίχθηκαν στην Χουακάνα, στα νοτιοδυτικά του Μεξικού, όταν οι κάτοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν ένα εγκληματικό καρτέλ στο να ανακτήσουν τα όπλα που τους είχε κατασχέσει το κράτος.

Οι κάτοικοι αφόπλισαν τους στρατιώτες και αφού τους χτύπησαν και τους έθεσαν σε ομηρία ζήτησαν να τους επιστρέψουν 30 παράνομα όπλα, ανάμεσά τους και μία καραμπίνα.

Η συμπλοκή έγινε την Κυριακή, όταν μια ομάδα Μεξικανών στρατιωτών συγκρούστηκε με ομάδα ενόπλων. Η Χουανάκα βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο του καρτέλ Jalisco Nueva Generacion. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, δύο άτομα τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσαν.

Μετά τη συμπλοκή, δεκάδες κάτοικοι χτύπησαν μια ομάδα στρατιωτών και τους έσυραν στο εσωτερικό ενός κτιρίου. Οι πολίτες ανάγκασαν τους στρατιώτες να επικοινωνήσουν με τους ανωτέρους τους και να ζητήσουν την επιστροφή των όπλων που κατείχε το καρτέλ. Τελικά, οι στρατιώτες απελευθερώθηκαν με μικρούς τραυματισμούς.

 

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares