Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023

Χάος σε αεροδρόμιο– Η γκάφα του αεροσυνοδού που κόστισε 83.000€

Η υπάλληλος ενεργοποίησε κατά λάθος την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης

Μια απίστευτη γκάφα έκανε αεροσυνοδός στην Αγγλία την πρώτη της μέρα στην δουλειά, η οποία κόστισε στην εταιρεία 83.000€ και σίγουρα θα της μείνει χαραγμένη στο μυαλό.

Πιο συγκεκριμένα, η υπάλληλος ενεργοποίησε κατά λάθος την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης. Το συγκεκριμένο λάθος όπως φαίνεται ήταν αρκετά ζημιωφόρο, με την εταιρεία να απολογείται στους πελάτες της.

Ήταν η πρώτη πτήση σε ένα Boeing 777, όταν ο αεροσυνοδός έκανε την γκάφα σε ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες.

Λίγα λεπτά μόνο πριν απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Heathrow με προορισμό το Λάγος στη Νιγηρία.

Μόλις συνέβη το περιστατικό, αμέσως υπήρξε μια ταραχή. Οι επιβάτες είχαν μείνει έκπληκτοι, όταν ενημερώθηκαν πως η πτήση τους θα αναχωρούσε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση.

Στο σημείο έσπευσαν μηχανικοί, έτσι ώστε να απομακρύνουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης. Βέβαια εκείνη την στιγμή, οι ειδικοί αντιλήφθηκαν πως χρειάζεται νέα τσουλήθρα, καθώς αυτή που υπήρχε ήταν ελαττωματική.

Αφού ζητήθηκε συγγνώμη από τους επιβάτες, η British Airways έδωσε κουπόνια αναψυκτικών και κανόνισε την αντικατάσταση του αεροπλάνου.

Ήταν ένα δεύτερο αεροπλάνο που ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι με το ίδιο πλήρωμα. Εκτός από έναν άνθρωπο. Τον άτυχο αεροσυνοδό πρωτάρη, ο οποίος και αντικαταστάθηκε αμέσως.

Σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για πρώτη μέρα στη δουλειά, συμβαίνουν όμως και αυτά.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares