Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Σε βαθύ πένθος οι γονείς του 19χρονου στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Χανιά

Οι γονείς του 19χρονου στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά μιλούν στο newsit.gr, απαρηγόρητοι. Για εκείνους ο Τάσος θα είναι πάντα ζωντανός. Σε κάθε τους σκέψη καθημερινά και αυτό δείχνει τον Γολγοθά που ήδη έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν…

Ο 19χρονος Τάσος ήταν καταδρομέας στην Κρήτη. Ένα παιδί γεμάτο όρεξη για ζωή, που ονειρευόταν από παιδί να υπηρετήσει την πατρίδα σε ένα επίλεκτο σώμα. Αυτό των αλεξιπτωτιστών. Τα κατάφερε αλλά η μοίρα επιφύλασσε στον ίδιο και τους στενούς συγγενείς του, ένα παιχνίδι τραγικό. Στην έξοδο του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, ο 19χρονος έπεσε θύμα τροχαίου στα Χανιά και ξεψύχησε ακαριαία. Η θλιβερή είδηση σκόρπισε θλίψη στους γονείς και στα δύο αδέρφια του 19χρονου. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να βρεθούν για εκείνους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 19χρονου καταδρομέα Τάσου Ξεκουκουλωτάκη μετά το τροχαίο δυστύχημα, με θύμα το παιδί τους στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά. «Ήταν άντρας το παλικάρι μου, δεν έχει πεθάνει για μένα» λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Τάσου.

«Δυστυχώς τον σκότωσε η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Του έφυγε το αμάξι και σκοτώθηκε. Ο γιος μου ζει. Δεν έχασα το παιδί μου, είναι στην ψυχή μας» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου 19χρονου στρατιώτη. Είναι ιερέας και για την ώρα αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας. Ήταν ένας από τους πρώτους που έμαθαν για τη θλιβερή είδηση, όταν οι διασώστες απεγκλώβισαν τον 19χρονο νεκρό.

Το τροχαίο συνέβη στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο εγκλωβισμός του 19χρονου στο Ι.Χ. και ο θανάσιμος τραυματισμός του. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το ένα από τα δύο αδέρφια του, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο facebook με την οποία αποχαιρετά τον Τάσο που χάθηκε τόσο νωρίς. «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι για πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’αγαπώ» είναι τα συγκινητικά λόγια του αδερφού του.

 

newsIT.gr

Shares