Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Ποια σχολεία είναι κλειστά

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων κυρίως σε ορεινές περιοχές έχει προκαλέσει και στα Χανιά η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ κάποια σχολεία παραμένουν κλειστά και σήμερα (07.02.2023).

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το χωριό Ασφένδου είναι αποκλεισμένο, ενώ τα προβλήματα στην περιοχή των Σφακίωνσταδιακά αποκαθίστανται. Προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχουν εντοπιστεί στο οδικό δίκτυο από Ασκύφου προς Ίμπρο.

Από νωρίς το πρωί μηχανήματα εργάζονται στο οδικό δίκτυο πρός Ομαλό, στον σεληνιώτικο γύρο καθώς και σε τμήματα του οδικού δικτύου από Σέμπρωνα προς Πέτρα Σελί. Οι Αρχές καλούν τους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ενώ όλα τα οχήματα που κινούνται κυρίως στο ορεινό δίκτυο πρέπει να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ποια σχολεία είναι κλειστά
Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σήμερα, Τρίτη ( 07.02.2023) δεν λειτουργούν τα εξής σχολεία: Το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Κεραμειών καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο Έλους και ΕΠΑΛ στην Κίσαμο. Στον Δήμο Αποκορώνου δεν λειτουργούν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Σφακίων και στο Δήμο Καντάνου -Σελίνου. Στον Δήμο Πλατανιά δεν λειτουργούν τα δημοτικά σχολεία Σκινέ και Φουρνέ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares