Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χανιά: Η τρελή πορεία αυτοκινήτου σε τροχαίο – Πήρε παραμάζωμα αγροτικό και διέλυσε τοίχο σπιτιού

Σοβαρές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, προκλήθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων, όταν -άγνωστο πώς- ένα ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Σολωμού. «Το αγροτικό ήταν παρκαρισμένο με την μούρη του αυτοκινήτου προς την κάμερα αλλά από την σύγκρουση το γύρισε τελείως» αναφέρει μάρτυρας.

Όπως συμπληρώνει: «Τον θόρυβο άκουσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας καθώς δεν υπήρχε κανένας οδηγός ή συνοδηγός αλλά ούτε και κάποιος που είδε τι έγινε ακριβώς». Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ωστόσο όπως διαπίστωσε ο οδηγός του ΙΧ δεν ήταν παρών ενώ ακόμα και το πρωί της Τρίτης δεν είχε εντοπιστεί.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο αγροτικό όχημα αλλά και στο τοιχίο της πολυκατοικίας ενώ παρασύρθηκε και ένα παρκαρισμένο ποδήλατο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων ενώ το συμβάν έχει καταχωρηθεί ως τροχαίο «υλικών ζημιών» χωρίς κάποιον τραυματισμό.

Συνεπώς πιθανολογείται ότι ο οδηγός αποχώρησε μόνος του από το σημείο. Δείτε τις εικόνες του zarpanews.gr, από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο…

     

newsit.gr

Shares