Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Χανιά: Η στιγμή που προσπαθούν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του Κώστα Κατσουλάκη – Χαμός στα δικαστήρια….

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Ξέσπασαν οι συγγενείς του θύματος όταν τον είδαν να βγαίνει από το δικαστικό μέγαρο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν αλλά οι συγγενείς βρίσκονταν σε όλες τις εξόδους. Φωνές, ύβρεις και μπουκάλια στον 60χρονο που προσπάθησαν να πιάσουν στα χέρια τους.


Προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος από τα Χανιά ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα, έναν 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην περιοχή Βαμβακόπουλο.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ηρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. Έξω από το χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 60χρονο
Κάποια στιγμή, οι συγγενείς του θύματος αντιλήφθηκαν την έξοδο του 60χρονου και προσπάθησαν να τον πιάσουν στα χέρια τους.

Λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτησης που υπήρξε, οι αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτίριο με αυτό των δικαστηρίων.

Όμως ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους. Μόλις τον είδαν στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ο κόσμος ξέσπασε και επειχειρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι, με τους αστυνομικούς να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Η στιγμή του επεισοδίου στα δικαστήρια

Νωρίτερα ο αδερφός του θύματος, Αντώνης Κατσουλάκης είχε δηλώσει πώς βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να πιέσουν τις Αρχές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω και να «τρώνε» αθώα παιδιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 60χρονου και έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Από την πλευρά της οικογένειας του άτυχου θύματος μίλησαν οι δυο δικηγόροι που τους εκπροσωπούν, ο Ευτύχης Μαυρογένης και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης…

Το χρονικό του εγκλήματος στην Κρήτη
Υπενθυμίζεται οτι ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, σε δήλωσή της οικογένειας, μια ημέρα μετά την δολοφονία, επιρρίπτονται ευθύνες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που δεν είχαν ανακόψει την έκνομη δράση του 60χρονου.

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares