Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Champions League: Σκέψεις για μεταφορά του τελικού εκτός Κωνσταντινούπολης…

Αναπόφευκτη μοιάζει πλέον η… μετακόμιση του τελικού του φετινού Champions League μακριά από την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα και με τους New York Times…

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της… μετακόμισης του τελικού του φετινού Champions League από την Κωνσταντινούπολη σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Μετά τα σενάρια περί Final 4 στην Γερμανία και την αναφορά στη Λισσαβόνα ως εναλλακτική έδρα, ήρθαν και οι New York Times να… αφαιρέσουν το μεγάλο ραντεβού από την τουρκική πόλη.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται άνθρωπο εκ των έσω και με γνώση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στην Πόλη, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εν λόγω πηγή υποστηρίζει ότι η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 17 Ιουνίου, όταν και θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, αφού μέχρι τότε θα υπάρχουν συζητήσεις με τις εναλλακτικές έδρες.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα έχει περαιτέρω συζητήσεις με τους Τούρκους παράγοντες την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για… μετακόμιση του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Πόλη σε ένα απο τα επόμενα χρόνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares