Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Champions League: «Μάχη» στο Βελιγράδι, δοκιμασία για Σίτι και Ατλέτικο…

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην επίσκεψη της Τότεναμ στο «Μαρακανά» (CosmoteSport 3 ) για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς και στις «επικίνδυνες» εκτός έδρας δοκιμασίες της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Αταλάντα (CosmoteSport 5) και της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Λεβερκούζεν (CosmoteSport 7)-Στα υπόλοιπα ματς των 22:00: Παρί-Κλαμπ Μπριζ (CosmoteSport 8), Ντιναμό-Σαχτάρ (CosmoteSport 9)και Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατά (CosmoteSport 4)…

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συνεχίζεται με το δεύτερο πιάτο της βραδιάς!

Στις σημερινές αναμετρήσεις των 22:00 τρείς ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» (Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ άλλες τρεις από αυτές (Παρί ΣΖ, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι) έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Στη Μαδρίτη, η Γαλατάσαραϊ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την πολύ περίεργη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους έστω και την 3η θέση του 1ου γκρουπ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει στους Μπέιλ, Χάμες και Νάτσο, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Βινίσιους. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους δεν ταξίδεψε στην Ισπανία ο τραυματίας Φαλκάο. Στο Παρίσι η πρωτοπόρος Παρί υποδέχεται την Μπριζ στοχεύοντας στο 4/4 και στην εξασφάλιση από σήμερα της πρώτης θέσης. Δεν θα αγωνιστούν για τους Γάλλους οι Νεϊμάρ, Μενιέ, ενώ για τους Βέλγους τιμωρημένος παραμένει ο αρχηγός Φόρμερ.

Βαθμολογία: Παρί 9, Ρεάλ 4, Μπριζ 2, Γαλατασαράι 1.
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Γαλατασαράι – Μπριζ, Ρεάλ – Παρί

2ος Όμιλος

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ

Για τον όμιλο των Πειραιωτών, η Τότεναμ θα κοντραριστεί με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και έχει τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει στη 2η θέση με ένα πιθανό θετικό αποτέλεσμα στην «καυτή» έδρα της ομάδας του Μιλόγεβιτς. Για τους Λονδρέζους δεν υπολογίζονται οι Λαμέλα, Οριέ, Φερτόνχεν, Γιορίς.

Βαθμολογία: Μπάγερν 9, Τότεναμ 4, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Τότεναμ – Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν

3ος Όμιλος

22:00 Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Μάντσεστερ Σίτι, έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση με την Αταλάντα λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για την Premier League, με το σύνολο του Πεπ να στοχεύει αποκλειστικά στη συνέχιση του απόλυτου στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Τα φώτα ωστόσο κλέβει και το έτερο παιχνίδι του γκρουπ στο Ζάγκρεμπ, ανάμεσα στη Ντιναμπό και τη Σαχτάρ Ντονέσκ και το οποίο θα κρίνει τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν με ορισμένες απουσίες, καθώς οι στόπερ Τεοφίλ-Κατρίν και Λέσκοβιτς είναι τραυματίες. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων τώρα, εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Κονοπλιάνκα (ποιοτικός εξτρέμ) και Σόλομον (ταλαντούχος εξτρέμ) και προστέθηκαν στις απουσίες των Μαϊκόν (ημιβασικός μέσος), Τοτοβίτσκι (αναπληρωματικός μέσος) και Μάλισεβ (αναπληρωματικός μέσος).

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 9, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4, Σαχτάρ Ντόνετσκ 4, Αταλάντα 0
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ

4ος Όμιλος

22:00 Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στον 4ο όμιλο σε μια ακόμη κομβική αναμέτρηση η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια δύσκολη έξοδο για τους Μαδριλένους. Εκτός παραμένουν για τους Γερμανούς οι αμυντικοί Μπέντερ και Σινκχράφεν, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει ως συνήθως στους Χιμένες, Σάβιτς και Ζοάο Φέλιξ.

Βαθμολογία: Γιουβέντους 7, Ατλέτικο 7, Λοκομοτίβ Μόσχας 3, Λεβερκούζεν 0
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Γιουβέντους – Ατλέτικο, Λοκομοτίβ – Λεβερκούζεν

protothema.gr

Shares