Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Champions League: Για να σωθεί ο γάμος τους θα προβάλουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη…..

Champions League: Για να σωθεί ο γάμος τους θα προβάλουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη.....

Ο γαμπρός οπαδός της Τότεναμ, η νύφη φίλη της Λίβερπουλ και όρισαν το γάμο τους τη μέρα του τελικού του Champions League


Πόσοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο δεν έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να έχετε λάβει μια πρόσκληση για κοινωνική εκδήλωση η οποία συμπίπτει χρονικά με τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας;

Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι και η μεγάλη πλειοψηφία έχει αναγκαστεί να βρεθεί εκεί με… μισή καρδιά και το μυαλό στο γήπεδο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπως αυτή του Τζέιμς Αλεξάντερ και της Άμπι Νόρμαν, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι ότι θα κινδύνευαν να παντρευτούν χωρίς τους φίλους τους, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη δεξίωση τους σε… σπορτς μπαρ με γιγαντοοθόνη που θα μεταδίδει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ.

 

Βλέπετε ο Τζέιμς είναι οπαδός της Τότεναμ, η Άμπι οπαδός της Λίβερπουλ και εδώ και μήνες είχαν κανονίσει το γάμο τους ορίζοντας ως ημερομηνία την 1η Ιουνίου. Την ημέρα του τελικού!

«Το συζητούσαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν οι ομάδες μας άρχισαν να προχωρούν, αλλά δεν το πιστεύαμε. Όμως από το βράδυ που και η Τότεναμ προκρίθηκε στον τελικό, το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει από φίλους και των δύο που είχαν τρελαθεί», παραδέχθηκαν οι μελλόνυμφοι φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων στο ITV.

τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε στη μία πλευρά να είναι οι οπαδοί της Τότεναμ και στην άλλη της Λίβερπουλ και ο χώρος θα θυμίζει περισσότερο σπορτς καφέ παρά γαμήλια δεξίωση».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares