Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Champions League: Φεύγει από την Τουρκία ο τελικός, Final-8 στην Λισαβόνα…

Όλα στον αέρα είναι αυτή τη στιγμή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι δυο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο τελικός του Champions League θα φύγει από την Τουρκία – Έτοιμη για Final-8 η Πορτογαλία!…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου και πιο συγκεκριμένα της MundoDeportivo, μέχρι και τη 17η Ιουνίου στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εξετάσουν διεξοδικά κάθε πιθανό σενάριο για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος στα δύο μεγάλα τουρνουά που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Τονίζεται πως λόγω οικονομικής κατάστασης τελικά η Κωνσταντινούπολη δεν θα καταφέρει να διεξάγει τον μεγάλο τελικό του Champions League και κάπως έτσι προκύπτει σενάριο για ένα Final-8 ή έστω Final-4 στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στο «Ντα Λουζ», με το Jose Alvalade να προσφέρει βοήθεια εφόσον χρειαστεί.

Το ενδεχόμενο να γίνουν τελικά μονοί οι αγώνες από τα προημιτελικά και μετά συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες, ενώ, στην UEFA σκέφτονται πως θα πρέπει να διαμορφώσουν έτσι το πρόγραμμα ώστε να καταφέρει να κερδίσει αίγλη και ενδιαφέρον το Europa League. Ο δικός του τελικός ίσως επηρεάσει αυτόν του Champions League, με την ημερομηνία της 22ας Αυγούστου να είναι πιθανή για την ολοκλήρωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό, διότι στην Ομοσπονδία σκέφτονται ότι θέλουν χρόνο και ημέρες για να προωθήσουν και τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση κι όχι να επισκιαστεί…

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares