Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Χαμός στην Ερμού – Μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη ημέρα από την επαναλειτουργία των καταστημάτων και η εικόνα παραμένει η ίδια με εκείνη του πρωινού της 18 Ιανουαρίου.

Οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας είναι πλημμυρισμένοι από κόσμο, ενώ έξω από τα μαγαζιά υπάρχουν μεγάλες ουρές από καταναλωτές που θέλουν να αγοράσουν είδη ρουχισμού κι άλλα προϊόντα.

Η οδός Ερμού θυμίζει ημέρες Χριστουγέννων του παρελθόντος, αφού από νωρίς το μεσημέρι χιλιάδες Αθηναίοι έσπευσαν στα καταστήματα του δημοφιλούς δρόμου για να κάνουν τα ψώνια τους. Το κρύο δεν φαίνεται να πτόησε πολλούς από αυτούς που μπορεί να περίμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αναμονή ώστε να προμηθευτούν κυρίως προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Οι εκπτώσεις που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν το 60% αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο των αγοραστών οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους φορούν τις μάσκες τους.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου στις ουρές αναμονής δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοιού. Κι αυτό γιατί δεν λαμβάνονται οι κατάλληλη απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ των πελατών.

Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Κι εκεί οι τοπικές αγορές είναι γεμάτες από κόσμο που θέλει επωφεληθεί των μεγάλων εκπτώσεων και να αγοράσει τα προϊόντα που επιθυμεί.

ΠΗΓΗ

Shares