Σάββατο , 22 Ιανουαρίου 2022

Χαμός με Γιουβέντους: Κίνδυνος υποβιβασμού και αφαίρεσης τίτλων

Ιταλία: «Αφαίρεση πρωταθλημάτων και υποβιβασμός της Γιουβέντους» -  Aftodioikisi.gr

 

Η εισαγγελική έρευνα στα γραφεία της Γιουβέντους και το οικονομικό σκάνδαλο που φέρεται να έχει ξεσπάσει, είναι πολύ πιθανό να βάλει σε περιπέτειες τους «μπιανκονέρι».


Τα πράγματα πλέον στην Γιουβέντους γίνονται σοβαρά, μετά το οικονομικό σκάνδαλο που φέρεται να έχει προκύψει και την εισαγγελική έρευνα που έχει γίνει για το αν ορισμένες μεταγραφές και πωλήσεις που έγιναν ήταν εικονικές.

Στις τάξεις της διοίκησης των «μπιανκονέρι» υπάρχει ανησυχία, καθώς η «Codacons» που ασχολείται με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στην Ιταλία και είναι ανεξάρτητη εταιρία, έχει κάνει ήδη εισήγηση για υποβιβασμό και αφαίρεση πρωταθλημάτων.

Κύριος ύποπτος ως φυσικό πρόσωπο θεωρείται ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φεντερίκο Τσερουμπίνι κατέθετε περίπου 10 ώρες στον Εισαγγελέα για την υπόθεση, δίχως όμως να καταθέσει ως ύποπτος.

Τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ορθά – κοφτά ότι η Γιουβέντους βρίσκεται μπροστά σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί από αφαίρεση βαθμών έως υποβιβασμό και αφαίρεση τίτλων!

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares