Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Χαλάνδρι: Νέα βίντεο πριν από τη μοιραία πρόσκρουση

Εικόνες ντοκουμέντο 350 μέτρα πριν το τροχαίο στο Χαλάνδρι, που στοίχισε τη ζωή στον 18χρονο Παναγιώτη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Σε δυο βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην οδό Παπανικολή αποτυπώνεται υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του θύματος και του φίλου του.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr από δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής, το αυτοκίνητο του νεαρού και του 20χρονου φίλου του φαίνονται το ένα δίπλα στο άλλο, να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Παπανικολή. Είναι οι στιγμές λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο τροχαίο.

Είναι τόσο μεγάλη η ταχύτητά τους που περνούν αστραπιαία από την κάμερα.

350 μέτρα μετά το σημείο της Παπανικολή όπου η κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» τα δύο αυτοκίνητα, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

Το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα και ο νεαρός εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Είχε κι άλλο τροχαίο με τη μητέρα του ο 18χρονος που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι – Λουλούδια και φωτογραφίες στο σημείο της τραγωδίας

Ύστερα από τις έρευνες της τροχαίας Αγίας Παρασκευής προέκυψε ότι ο 18χρονος έκανε κόντρες με τον κολλητό του και έτσι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μοιραίο αποτέλεσμα στην πρόσκρουση σε δέντρο σε ένα από τα διαχωριστικά διαζώματα της λεωφόρου Παπανικολή.

Ο φίλος του 18χρονου έχει συλληφθεί και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου.

 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα/newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares