Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

CBS: «Πρώτη φορά οι Ρώσοι μας κατέρριψαν drone»-BINTEO

«Πληγώθηκε» το αμερικανικό γόητρο

Οι Αμερικανοί έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ με την χθεσινή κατάρριψη του μη επανδρωμένου αεροσκάφους Reaper MQ-9 από Ρωσικά Su-27 πάνω από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στο παναμερικανικής εμβέλειας κανάλι του CBS έκαναν αναπαράσταση σε video την στιγμή της κατάρριψης του αμερικανικού και πως αυτή έλαβε χώρα (τουλάχιστον όπως πιστεύουν οι Αμερικανοί ότι συνέβη).

Παρά την μετρημένη και προσεκτική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα οι Αμερικανοί «βράζουν» γιατί θεωρούν πως έχει πληγεί το γόητρό τους.

Πλην της Ρωσίας μόνο το Ιράν είχε κάποτε «κατεβάσει» αμερικανικό drone, το οποίο έπεσε στα χέρια της Τεχεράνης άθικτο και μέσω αυτού οι Ιρανοί δημιούργησαν τα δικά του ικανά

«Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ έως σήμερα: Ένα Ρωσικό μαχητικό να καταρρίπτει Αμερικανικό Drone», ήταν το κεντρικό σχόλιο του CBS.

https://twitter.com/i/status/1635879377417191425

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, έπειτα από την πρόσφατη αποκάλυψη του βραβευμένου Αμερικανού δημοσιογράφου Σέιμουρ Χερς ότι «Οι ΗΠΑ εξετάζουν την επιλογή άμεσης επέμβασης στις μάχες στην Ουκρανία σε περίπτωση που υπάρχουν ορατές προοπτικές ήττας του Κιέβου»!

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares