Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Cash or Trash – Νίκος Κοκλώνης: Πούλησε αντικείμενα από τη συνάντηση Βίσση – Βανδή

“Είναι γούρικα και συλλεκτικά” ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης, πουλώντας τα αντικείμενα για 3.000 ευρώ. Τα χρήματα διατέθηκαν στον Σύλλογο Φλόγα.

Το δικό του πέρασμα από το εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας γέμισε το πλατώ της εκπομπής με τη θετική του αύρα και έφερε σε πλειστηριασμό δύο χρυσούς φοίνικες-φωτιστικά, που όπως αποκάλυψε ήταν… παρόντες την ημέρα της συμφιλίωσης μεταξύ της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στο σπίτι του.

«Εγώ μπορεί να είμαι γενναιόδωρος και να δίνω δώρα στους τηλεθεατές και όπου μπορώ – κάποια πράγματα φαίνονται και κάποια όχι – αλλά δεν το κάνω για να ευχαριστήσω μόνο τον κόσμο. Θεωρώ ότι όλα εδώ γυρνάνε και όταν κάνεις καλό, καλό θα σου γυρίσει» δήλωσε στην αρχή της εμφάνισής του ο Νίκος Κοκλώνης.

«Όταν ήρθαν τα δύσκολα, γιατί είχα μία εταιρία αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα, η Δέσποινα (Μοιραράκη) ήταν η πρώτη που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Νίκο, εγώ είμαι εδώ ό,τι χρειαστείς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

 

Όσον αφορά τους χρυσούς φοίνικες σε μορφή φωτιστικών, τους οποίους έφερε για πλειστηριασμό, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πώς έφτασαν στα χέρια του από το μακρινό Περού.

«Είχα πάει στο Περού με την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανα και στο ξενοδοχείο που κοιμόμουν, δίπλα στο παλάτι του Αρχιεπισκόπου στη Λίμα, ήταν αυτά τα δύο φωτιστικά. Λέω: τα θέλω. Πήρα στο ξενοδοχείο και τους είπα ότι θέλω να τα αγοράσω. Μου λένε «δεν τα πουλάμε, κύριε». Τους λέω: σας παρακαλώ, είμαστε από την εκπομπή, θέλω να τα πάω στη μαμά μου στην Ελλάδα. Τέλος πάντων, μου τα έδωσαν» αφηγείται ο παρουσιαστής.

«Ήταν μπροστά στη συνάντηση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στο σπίτι μου. Είναι γούρικα και συλλεκτικά» πρόσθεσε.

Νίκος Κοκλώνης
Παρότι η αρχική εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο ήταν μόλις 1200 ευρώ, ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να πουλήσει τους χρυσούς φοίνικες στην Ιόλη Χιωτίνη για 3.000 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν, όπως ανέφερε ο ίδιος, για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares