Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Carlo Maria Viganò: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξεκινά – Αποκαλύψεις από τον Αρχιεπίσκοπο που ειπε ΟΧΙ στο Βατικανό


«Στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η Ιταλία θα πρέπει να υποκύψει, να γονατίσει από εκατομμύρια μετανάστες, να χάσει την καθολική της ταυτότητα, να διαγράψει τις παραδόσεις της και να πουληθεί σε ξένες πολυεθνικές».

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò, πρώην Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει παρεκκλίνει από τη γραμμή του κόμματος του Βατικανού για πολλά ζητήματα. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι έχει διαφωνήσει σε πολλά θέματα που σχετίζονται με τον Covid και την Ρωσία.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει αποσπάσματα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Viganò στον Δρ. Armando Manocchia για το τηλεοπτικό κανάλι “Canale Italia” στις 2 Απριλίου 2022 και θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά και την Ελλάδα.

Ο Αρχιεπίσκοπος συζητά για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την Μεγάλη Επανεκκίνηση. Εξηγεί επίσης τις επιθέσεις που έχει υποστεί.

Μόλις πρόσφατα σε επιστολή που έγραψε κατηγόρησε το Βαθύ Κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Οι άνθρωποι που αρνούνται να αποκαλέσουν τον Πούτιν «κατακτητή» ή «τύραννο» θα λάβουν την ίδια μεταχείριση με εκείνους που μίλησαν ενάντια στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού», είχε πει.

 

 

el.gr

Shares