Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ!Cannibal Club:”Ειδικευόμαστε στην παρασκευή ανθρώπινου κρέατος”!Δείτε τι ισχύει…

Με ενδιαφέρον διαβάζουμε σε ελληνικά site για την ύπαρξη του Cannibal Club. Ενός εστιατορίου το οποίο σερβίρει φαγητά από ανθρώπινο κρέας. Μας κίνησε το ενδιαφέρον και μπήκαμε να δούμε τι συμβαίνει.Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα, http://cannibalclub.org/index.html το συγκεκριμένο prive club στο Los Angeles σερβίρει φαγητά από ανθρώπινο κρέας. Διαβάζουμε στο αμερικανικό site: «Ειδικευόμαστε στην παρασκευή ανθρώπινου κρέατος… το Cannibal Club σας φέρνει μια τέλεια παρουσίαση της πειραματικής κουζίνας, στα ραφιναρισμένα πιάτα της πολιτιστικής ελίτ του Λος Άντζελες. Οι μεγάλοι σεφ μας έρχονται από όλον τον κόσμο για την ευκαιρία να ασκήσουν την τέχνη τους χωρίς συμβιβασμούς και συμβατικότητες..
Η ξεχωριστή μας πελατεία περιλαμβάνει διάσημους σκηνοθέτες, ανθρώπους της διανόησης, και καλλιτέχνες που έχουν αγκαλιάσει τα ιδανικά της διαφώτισης της ελεύθερης έκφρασης και της εκλογίκευσης. Οι νύχτες εκδηλώσεων, οι avant-garde καλλιτέχνες, οι αγαπημένες περσόνες της λογοτεχνίας, και μουσικοί που σπάνε τα πρότυπα, ψυχαγωγούν τους καλεσμένους μας.
Στο Cannibal Club, γιορτάζουμε την έξοχη καλλιτεχνία ως τη φυσική και αναπόφευκτη έκφραση του ανυπότακτου ανθρώπινου πνεύματος.»
Φυσικά κάτι δεν μας κολλούσε. Θεωρούσαμε πως δεν γίνεται, από τη στιγμή που ο κανιβαλισμός είναι επαίσχυντος στις ΗΠΑ, ένα εστιατόριο να διαφημίζεται έτσι ανοικτά.
Συνεχίσαμε να διαβάζουμε τη στήλη ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.


-Από πού προμηθεύεστε το κρέας σας;
-Οι τρόποι προμήθειας, ποικίλουν. Οι περισσότερες επιχειρήσεις και ιδρύματα που μας προμηθεύουν, προτιμούν να κρατηθεί η συνεργασία μας μυστική. Σε ατομικό επίπεδο, συχνά μας δωρίζονται σώματα.
Για κάποιους είναι τρόπος να συμπληρωθεί το ποσό της ασφάλειας ζωής και να απαλλαγούν από τα έξοδα της κηδείας. Για άλλους, όπως το μέλος του Cannibal Club, η Gwendoline Fenwich, που σερβιρίστηκε στους φίλους και τους συγγενείς της στο κλαμπ μας τον Γενάρη του 2008, καθώς μαγειρεύτηκε, ήταν ένας τρόπος να ξαναγεννηθεί μέσα στα σώματα των ζωντανών, πράγμα που είναι ελκυστική εναλλακτική, από τις παραδοσιακές πρακτικές της ταφής και της αποτέφρωσης. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την νόμιμη και ηθική προμήθεια των κρεάτων μας, που είναι μόνο από νεαρά και υγιή σώματα.
Η χρήση της λέξης νόμιμη, από μόνη της αποδομεί την ύπαρξη ενός τέτοιους εστιατορίου.
Η εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχει από το 2009, προφανώς ένα τέτοιο εστιατόριο θα το είχε κλείσει η αστυνομία.
Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο site είναι από διάφορες άλλες ιστοσελίδες κι απλά έχουν αλλάξει τα ονόματα. Δεν πρόκειται για πραγματικούς πελάτες, μιας και δε υφίσταται το εστιατόριο.Τώρα
Υπάρχουν κανίβαλοι; προφανώς και ναι.
Υπάρχουν ίσως μυστικές λέσχες που σερβίρουν φαγητό από ανθρώπινο κρέας; Αρκετά πιθανό.
Υπάρχει εστιατόριο που διαφημίζει το προιόν του και δεν το έχει κλείσει η αστυνομία; OXI δεν υπάρχει.
Τέλος ως προς το τι λέει ο νόμος των ΗΠΑ.
Νόμος που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό δεν υφίσταται.
Ωστόσο η προμήθεια ανθρωπίνου κρέατος είναι παράνομη. Είναι τόσο ασφυκτικό το νομικό καθεστώς που κανείς δεν μπορεί. Ακόμα και κάποιος δώσει τη συγκατάθεσή του, για να καταναλωθεί το πτώμα του, κι αυτοκτονήσει, πάλι ο κανίβαλος θα διωχθεί για βεβήλωση νεκρού.

Shares