Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

«Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Δημοσιογράφος, τηρώντας τη δεοντολογία, ζήτησε τη θέση του για δηλώσεις που τον αφορούσαν – Την κατηγόρησε για σπέκουλα, της ζήτησε να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του και …κοινοποίησε τον διάλογο στο Facebook

Απρόκλητη επίθεση κατά δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ με αφορμή μία απλή ερώτηση εξαπέλυσ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να κοινοποιήσει το διάλογό τους στο προφίλ του στο Facebook.

Με αφορμή τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα του επικουρικού προσωπικού, η δημοσιογράφος ρώτησε τον κ.Πολάκη περί συνθηκών Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τη δημοσιογράφο για «σπέκουλα» και ότι ο σταθμός στον οποίο εργάζεται δημοσιοποιεί ψέματα, ενώ της ζήτησε να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Στην ανάρτησή του στο facebook, στην οποία παρέθεσε και τα screenshot της συζήτησή του με την δημοσιογράφο, ο κ.Πολάκης ανέφερε:

«ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ψάχνουν θέμα σπέκουλας, κοινοποιώ το διάλογο μεσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του σταθμού μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και Ποεδην για το θέμα του επικουρικού προσωπικού στο οποίο έχουμε απαντήσει απο χθες με δελτίο τύπου, εγκύκλιο προς τα νοσοκομεία και τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται»

«Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... «Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... «Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... «Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... «Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... «Bullying» Πολάκη σε δημοσιογράφο! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares