Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Μπουμπούκι» ο 28χρονος οδηγός, που σκότωσε την γιαγιά με το εγγόνι της στο Αίγιο! Αστυνομική καταδίωξη, όπλο στο «ενεργητικό του»! Ποιος τον προστάτευε;…

Όσο περνούν οι ώρες από την μοιραία στιγμή που η «τρελή BMW» με οδηγό τον 28χρονο θέρισε τη γιαγιά και το εγγόνι της στο Αίγιο, τόσο βλέπουν το φως περισσότερα στοιχεία για την επικίνδυνη προσωπικότητα του δράστη. Έτσι, προκείπτει ότι στο παρελθόν είχε αρνηθεί να του κάνουν έλεγχο αστυνομικοί στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν και από την καταδίωξη να τραυματιστούν δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ!

Μάλιστα, στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν άνα όπλο και ναρκωτικά!

Το ερώτημα είναι πως αυτό το «μπουμποίκι» κυκλοφορούσε ελεύθερο και πανέτοιμο να στείλει στον θάνατο όποιον έβρισκε μπροστά του?…

Ποιός προστάτευε τον οδηγό της «τρελής BMW» σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι δικογραφίες που τον αφορούσαν να μένουν ξεχασμένες στα συρτάρια?…

Οι Εισαγγελικές Αρχές της Χώρας μας πρέπει να διατάξουν προκαταρτική έρευνα για όλους και για όλα! Η υπόθεση του 28χρονου έχει πολύ βρώμικο παρασκήνιο και δεν πρέπει να παραμείνει στο σκοτάδι, αν σέβεται κανείς την μνήμη της αδικοχαμένης γιαγιάς και του εγγονού της, που σκοτώθηκαν τόσο άγρια από την BMW του θανάτου.

Όλα τα νεότερα στοιχεία από το ρεπορτάζ συνοψίζονται ως εξής:

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ο 28χρονος έχει ένα δικαστήριο που εκκρεμεί από το 2016 καθώς είχε εμπλακεί σε περιστατικό με καταδίωξη και σοβαρές κατηγορίες. Συγκεκριμένα δεν είχε σταματήσει σε μπλόκο που έκαναν αστυνομικοί στην Αθήνα. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Ο 28χρονος κατάφερε να ξεφύγει και συνελήφθη πολύ αργότερα.

Ακολούθησε μετά το συγκεκριμένο περιστατικό κατ’ οίκον έρευνα με τους αστυνομικούς να βρίσκουν ένα παράνομο όπλο και ναρκωτικές ουσίες. Είχε σχηματιστεί δικογραφία η οποία παραμένει ακόμα μετέωρη.

Παράλληλα ο ΑΝΤ1 μετέδωσε πως αυτόπτης μάρτυρας της μοιραίας παράσυρσης ακολούθησε το αυτοκίνητο του δράστη και μόλις κατάφερε να το φτάσει, αφού ο οδηγός του το ακινητοποίησε μπούκαρε στην κυριολεξία μέσα και τον ρώτησε τι έχει κάνει.

Του απαντά «Τι έκανα;». Τότε σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 28χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χορεύει, για να του αποδείξει ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τότε κοιτάει τα θύματα, καταλαβαίνει τι έχει κάνει και μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 προκύπτει ότι έτρεχε με 145 χιλιόμετρα την ώρα με όριο τα 50 αφού οδηγούσε ήταν σε κατοικημένη περιοχή. Πάτησε φρένο μετά τη μοιραία πρόσκρουση και αφοί είχε χτυπήσει την γιαγιά και το εγγονάκι της. Εκσφενδόνισε μάλιστα το μωρό 20 μέτρα μακριά.

 

 

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν ο 28χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν το δυστύχημα.

Ο μηχανολόγος πραγματογνώμονας Θωμάς Χόνδρος επιβεβαίωσε μιλώντας στον Alpha ότι ο 28χρονος οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα. « Από τα πρώτα ευρήματα συμπεραίνεται ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν υψηλή. Το ατύχημα έγινε κάτω από πινακίδα ορίου ταχύτητας 50 χιλιομέτρων την ώρα στην είσοδο του οικισμού. Σημειώθηκε εκτροπή του αυτοκινήτου σε στροφή λόγω της υψηλής ταχύτητας και η παράσυρση επί του πεζοδρομίου της γιαγιάς και του ενός έτους εγγονού της».

 

 

 

Πηγές: europost,newsit,Ant1tv

Shares