Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις “προκλητικές” διακοπές του στην Κάρυστο

Απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι εν μέσω αντιδράσεων στη Μεγάλη Βρετανία.

Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εθεάθη στην Κάρυστο.

Με κοντομάνικο μπλουζάκι και τα γνωστά αχτένιστα μαλλιά, φαίνεται να έχει μπροστά του πακέτα φαγητού και λάπτοπ, πάνω από το οποίο εργάζεται, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, βρίσκεται σε σημείο πάνω από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός.

Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η επιλογή του όμως προκάλεσε σάλο στη Βρετανία.

Οι Βρετανοί τον στοχοποιούν καθώς, όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής.

Όπως σχολιάζει η Daily Mail, η οποία παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema.gr το Σάββατο, με τα ψώνια του Μπόρις Τζόνσον σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, οι επικριτές του αναφέρουν ότι ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι». Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

 

newpost.gr

Shares