Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

BOMBA Παπαχριστόπουλου! «Η έδρα είναι δανεική» – Πότε θα παραιτηθεί …

Για το πότε θα παραιτηθεί μιλάει στο newsit.gr ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ένα από τα πρόσωπα των ημερών αφού είναι ανάμεσα στους έξι βουλευτές που με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσαν ότι θα στηρίζουν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης.

Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ρωτήθηκε από το newsit.gr πότε θα υποβάλλει την παραίτησή του που έχει γίνει σήριαλ.

«Θα παραιτηθώ μετά την ψήφιση της κύρωσης του πρωτοκόλλου κύρωσης της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr. Και πρόσθεσε: «Η έδρα είναι δανεική. Θα ψηφίζω ό,τι έρχεται στην Βουλή μέχρι την ημέρα της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ».

Το πρωί, ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη και αναφερόμενος στον Θανάση Παπαχριστόπουλο είπε: «Ο Παπαχριστόπουλος από μόνος του, ίσως για πρώτη φορά, είχε δηλώσει ότι διαφωνώ με το κόμμα μου, και θα παραδώσω την έδρα μου, αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα με το αυτοκίνητό του που προέκυψαν, αλλά εάν τηρήσει όσα υποστήριξε δημόσια, θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του», πρόσθεσε και τόνισε: «Εγώ τον πίεσα να παραμείνει γιατί έντιμα είχε πει ότι θέλει να παραδώσει την έδρα του, το θέμα είναι τώρα του κυρίου Τσίπρα και του κυρίου Κουίκ και ή θα παραμείνει υπουργός χωρίς έδρα ή θα του ζητήσουν να πάρει προίκα μαζί του και την έδρα. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος περιμένω να παραιτηθεί και να πάρουμε την έδρα».

 

newsit

Shares