Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

BOMBA KAMMENOY!Οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν και τα βιβλία μας…

«Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα», είπε, μεταξύ άλλων…

….ο Δημήτρης Καμμένος
Η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, που συζητείται από χθες στη Βουλή, δεν πρόκειται να επιφέρει πτώση της κυβέρνησης, αφού θα πρέπει να συγκεντρώσει 151 ψήφους. Είναι όμως πολύ πιθανόν να προκαλέσει διαρροές από την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία των 154 βουλευτών.

Το ενδιαφέρον και η προσοχή εστιάζεται στη στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία του Σαββάτου, κυρίως δύο βουλευτές των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», ο Δημήτρης Καμμένος και ο Κώστας Κατσίκης.

«Επιμένω οτι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους. Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση. Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέφτη πριν ψηφίσω. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα εθνικά», δήλωσε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάι σε έντονο ύφος.

«Το άρθρο 6 της σύμβασης απαγορεύει τις διαδηλώσεις; Θα έρθει κάποιος εμένα, δηλαδή να μου αποτρέψει το κράτος να βγω στο δρόμο να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία. Απαγόρευση διαδηλώσεων είχαμε μόνο στη χούντα. Η σύμβαση είναι επικίνδυνη εθνικά. Δεσμεύει το κράτος ο Κοτζιάς».
«Οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν και τα βιβλία μας!»

Αδιανόητο χαρακτηρίσε την ίδια ώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος το σημείο της συμφωνίας, στο οποίο αναφέρεται ότι οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν μέχρι και τα βιβλία μας, αλλάζοντας την Ιστορία, ενώ υπογράμμισε ότι στο χάρτη τους έχουν σύνορα μέχρι την Άρτα. Στην παρέμβασή του, εξίσου έντονος εμφανίστηκε και ο Αλέξης Μητρόπουλος.
protothema

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares