Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

BOMBA EΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Αυτοί οι άνθρωποι είναι κακοποιοί!Είναι κάθε καρυδιάς καρύδι»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, Δήμαρχος Δράμας μιλά στον τοπικό σταθμό ΕΝΑ σχετικά με το συμβάν της επίθεσης παρανόμων μεταναστών σε πολίτες της περιοχής, οι οποίοι ζουν στο χοτ σποτ της ΔράμαςΟ κ. Μαμσάκος λέει χαρακτηριστικά ότι βλέπουμε σε αυτό το χοτ σποτ “ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με πολίτες διωγμένους από τη χώρα τους” και δηλώνει χαρακτηριστικά ότι επιθυμία των κατοίκων είναι να εφαρμοστεί ο νόμος.

Ο αντιδήμαρχος Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος δηλώνει: «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν έρθει πλέον από εμπόλεμη χώρα, δεν έχουν καμία σχέση με όσους είχαμε αγκαλιάσει στην αρχή.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι κακοποιοί. Είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε φιλήσυχοι και εμείς με αυτά που συμβαίνουν εκεί γύρω και στο χωριό όχι μόνο το δικό μας με τους βανδαλισμούς, τις ληστείες και έχουμε φτάσει πλέον να τραβάνε μαχαίρι, προσέξτε με τι αιτία, ζητώντας να κάνουν τράκα στην καφετέρια του χωριού».

Ο κ. Παπαδόπουλος φοβάται τη βεντέτα και από τις δύο μεριές αν δεν απελαθούν αυτοί οι άνθρωποι εκτιμώντας πως η αστυνομία δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επαναλαμβάνει κλείνοντας πως “αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πρόσφυγες”.

https://www.facebook.com/ichliebehellas/videos/287438678648205/?t=0

http://www.freepen.gr/2018/09/blog-post_2.html
στις 02-09-2018

Shares