Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

BOMBA από τον καθηγητή Γρίβα για τα ελληνοτουρκικά…..

Βόμβες μεγατόνων από τον καθηγητή γεωπολιτικής της σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνο Γρίβα στην εκπομπή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ με τον Δημοσιογράφο Ευάγγελο Φανίδη στο ALERT TV.


Ο κ. Γρίβας αφού ανέλυσε όλες τις παραμέτρους της τουρκικής προκλητικότητας απέναντι στη χώρα μας και εξήγησε την σπουδαιοτητα της παρουσίας της Γαλλίας στο πλευρό της Ελλάδας,, υποστήριξε ότι “θα υπάρξει μία πολύ μεγάλη κρίση στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και εκεί θα γίνουν τρομακτικά μεγάλες ζυμώσεις οι οποιες θα αλλάξουν πάρα πολύ την κατάσταση στη χώρα”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη, ήταν άκρως αποκαλυπτικός. υποστηρίζοντας  ότι “στην Ελλάδα υπάρχει μία κουλτούρα διαιτησίας,να τα πάμε όλα στη Χάγη. Είναι ουσιαστικά άρνηση εθνικής κυριαρχίας που προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα. Υπάρχει στην Ελλάδα μία αντίληψη από πολιτικούς, κομμάτια του ΥΠΕΞ και πανεπιστημιακούς που λένε τερατώδη πράγματα παίρνοντας στην χειρότερη περίπτωση το μέρος της Τουρκίας.”.

Ο καθηγητής είπε ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα ενσυνόλω έχει φτάσει σε τέλος εποχής. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικού συστήματος που θα περιλαμβάνει και αλλαγή πολιτικου παραδείγματος. Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέου τύπου πολιτική στην Ελλάδα που να δίνει έμφαση στον εθνοκεντρισμό, πάνω από όλα δηλαδή στο Έθνος και στην Πατρίδα. Χρειάζεται ένα νέο τύπου πολιτικο αφήγημα. Είναι σαφές ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει τις πιο ΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΕΘΝΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ προτάσεις αυτήν την στιγμή. Αυτή την στιγμή από τα κόμματα που είναι στη Βουλή ΣΑΦΩΣ μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει παρόμοιες λογικές και στοχοθετήσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

http://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/611450609735210

Shares