Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

BOMBA ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ: Ο Ερντογάν δεν μπορεί να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα! Είναι χαμένος…

“Ο Ερντογάν με ποιον θα κάνει πόλεμο; Με τριάντα πιλότους που του έχουνε μείνει; (…) Αυτή τη στιγμή, δεν έχει έμπειρα στελέχη, απλώς ανεβάζει τη ρητορική” δήλωσε στον FOCUS FM 103.6 o Αντιναύαρχος, Σπύρος Κονιδάρης.

Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, τόνισε ότι οι Έλληνες αξιωματικοί “έχουν τους στρατηγούς και τους ναυάρχους των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για πρωινό”.

Παράλληλα, ο κ. Κονιδάρης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά το θέμα των εξοπλιστικών της χώρας μας. “Δεν εξασφαλίζουμε την κυριαρχία μας όταν παραπέμπουμε στις καλένδες τον εξοπλισμό της χώρας και δεν παραγγέλνουμε ούτε βίδες” σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι “πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν, χωρίς κατ’ ανάγκη να ξοδέψουμε πολλά χρήματα”.

“Από τα καράβια που έχουμε στο Αιγαίο να παρακολουθούν καθημερινά τον τουρκικό στόλο και τις προκλήσεις που κάνουν, τα έξι είναι πάνω από 50 ετών και δεκατέσσερα πάνω από 40 ετών. Αυτά τα καράβια, πρέπει να τα αντικαταστήσουμε. Ας μη περιμένουμε να μας τα πουλήσει ο Γάλλος ή ο Αμερικανός. Η κατασκευή τους είναι εύκολη και μπορούμε να τα φτιάξουμε στην Ελλάδα.” κατέληξε κάνοντας λόγο για ύπαρξη συμφερόντων.

 

 

 

Shares