Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

BOMBA στο ΛΙΜΑΝΙ!Έρχεται για αντί-Προτό! Μεταγραφή που ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ τα μετόπισθεν…

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του Ιβάν Κουέγιαρ από τη Λεγκανές, με τον 34χρονο τερματοφύλακα να αντικαθιστά ουσιαστικά στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων” τον Προτό.Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να δώσουν την ευκαιρία στον Γιαννιώτη να κερδίσει φανέλα βασικού στην επόμενη σεζόν και αποφάσισαν να τον «συμπληρώσουν» με έναν έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ιβάν «Πίτσου» Κουέγιαρ από τη Λεγκανές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα για τον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος και ήταν βασικός στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την περασμένη σεζόν.

Το δημοσίευμα για Κουέγιαρ και Ολυμπιακό
«Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν από τη μετακίνηση του Γκερέρο στην ομάδα του Πειραιά και έγιναν μέσω των ίδιων εκπροσώπων. Η απόφαση του Κουέγιαρ αποδίδεται στους καλούς οικονομικούς όρους, αλλά και στο γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Λεγκανές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αναζητά καινούριο τερματοφύλακα. Παρότι στη Λεγκανές υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μετεγγραφή του Γκερέρο, λόγω της στάσης του ατζέντη του, με τον Ολυμπιακό οι σχέσεις είναι καλές. Η μεταγραφή του Κουέγιαρ δεν έχει ακόμη κλείσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ένα μικρό ποσό θα την ολοκληρώσει», αναφέρεται στο δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας.

https://twitter.com/futbolporlavena/status/1011188037890510849

newsit

Shares