Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

“BOMBA”: Αλλάζει ΜΟΝΙΜΑ η έδρα της Εθνικής μας; Που πάει πιθανότατα…

Αυξημένες θεωρούν τις πιθανότητες να «μετακομίσει» στο Παγκρήτιο στάδιο η Εθνική οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως φαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ στο γήπεδο. 
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Δέδες, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο και αρμόδιο για το στάδιο, Κώστα Βαρδαβά, ενώ έγινε και επιθεώρηση στο γήπεδο.

Όπως φάνηκε, το στάδιο πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής -έστω και ως δεύτερη έδρα μετά το ΟΑΚΑ-, ενώ δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να μονιμοποιηθεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφθηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας».
sport-fm.gr

Shares