Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

BOMBA του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟ! ΟΧΙ σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

BOMBA του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στον Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟ! ΟΧΙ σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιρετικά αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου στον Κ. Μπογδάνο και το ΘΕΜΑ 104,6fm.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έκανε λόγο για τον οικονομικό πόλεμο που ζούμε, ειδικά τα τελευταία 9 χρόνια και τόνισε πως μόνο με οικονομικά όπλα μπορούμε να τον κερδίσουμε.
Τόνισε επίσης πως οι Έλληνες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση καθώς οι ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ παίζουν το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» στα Εθνικά μας θέματα καθώς «αντήλλαξαν για μία καρέκλα» το αμπέχονο.
Στην ερώτηση του Κ. Μπογδάνου για το αν πιστεύει ο Κ. Βελόπουλος ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είπε το εξής:
«όχι σε καμία περίπτωση. Δεν κάνεις δημοψήφισμα για το αυτονόητο.» Στη συνέχεια επανέλαβε το τουιτ που έκανε τις προάλλες.

Όταν ερωτήθηκε για τον κο Τζιτζικώστα και για την προσπάθειά του να παίξει ενεργό ρόλο στην πολιτική με αφορμή το Σκοπιανό είπε πως ο Νεοδημοκράτης πολιτικός έχει δεχτεί στο παρελθόν σύνθετη ονομασία erga omnes κατά συνέπεια δεν μπορεί τώρα να εμφανίζεται δυσαρεστημένος και Μακεδονομάχος. Μάλιστα ο Κ. Βελόπουλος τόνισε πως πολλοί πολιτικοί (Μπαλτάκος, Καμμένος) και πρώην στρατιωτικοί φαίνεται να προσπαθούν να δημιουργήσουν μία «Λέγκα του Βορρά» κάτι που είναι μακριά από τη σκέψη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν πιστεύει σε παρωχημένους διαχωρισμούς δεξιών κι αριστερών» τόνισε ο Πρόεδρος του κόμματος.
«έχει κλείσει ο ιστορικός κύκλος των ιδεοληψιών » είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό που προέχει για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, είπε ο Κ. Βελόπουλος, είναι ο Έλληνας κι αφού βοηθηθεί ο Έλληνας τότε ναι να βοηθηθούν κι όλοι οι υπόλοιποι. Αφορμή γι αυτή τη φράση στάθηκε η συμφωνία μεταξύ Τσίπρα-Μέρκελ για την εισδοχή 150,000 μεταναστών (το νούμερο είναι από τον γερμανικό τύπο είπε χαρακτηριστικά). Μάλιστα με εμφανή αγανάκτηση τόνισε πως οι μετανάστες θα έρθουν ως αντάλλαγμα για το ΦΠΑ στα νησιά που ανέρχεται σε 90 εκατ ετησίως, ένα πενιχρό ποσό δηλαδή.
Τόνισε πως ο ίδιος σκέφτεται ως επιχειρηματίας και πως πιστεύει ότι το κράτος μπορεί να παίξει το ρόλο του, που είναι αυτός ενός επιχειρησιακού μηχανισμού.
Πρότεινε κατάργηση των εισφορών και το ποσό αυτό ο εργοδότης να το αποδίδει στον εργαζόμενο κάτι που θα οδηγήσει δε ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Τέλος δήλωσε πραγματιστής στο δρόμο που χαράσσουν οι Τραμπ και Πούτιν.

Ακούστε παρακάτω τα όσα είπε σήμερα ο κ. Βελόπουλος:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares