Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Boυτάει όπως τη γέννησε η μαμά της σε παγωμένα νερά! Δείτε γιατί… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες των πιο παγωμένων ποταμιών της Ευρώπης είναι το μυστικό μιας γυναίκας, η οποία θεωρεί ότι έτσι διατηρεί την νεότητά της και το σώμα της σε καλή κατάσταση.

Η Ίνα Βλαντιμίρσγιανς βουτάει στις όχθες του ποταμού Δνίπερα στο Κίεβο της Ουκρανίας κάθε Κυριακή το πρωί. Επίσης, τρέχει κατά μήκος των χιονισμένων τοπίων – μια τελετουργία που κάνει τα τελευταία εννέα χρόνια.

Η 32χρονη υποστηρίζε ότι οι θαλασσοπόροι φαίνονται νεότεροι απ’ ό, τι είναι πραγματικά επειδή δαπανούν πολύ χρόνο σε κρύο νερό και θέλει να τους μιμείται.

Στιγμές από την κολύμβησή της κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Τσέχου φωτογράφου Ντέιβιντ Τενσίνσκι, ο οποίος έμαθε για το παράξενο «τελετουργικό» από κατοίκους της περιοχής.

Η Ίνα δήλωσε ότι «κάθε εβδομάδα τρέχω στο χιόνι και στη συνέχεια βυθίζομαι στο νερό. Η βύθιση στο κρύο νερό κάνει το αίμα να κινείται πιο γρήγορα στα εσωτερικά όργανα, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του, κάτι που βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στη βελτίωση του μυϊκού ιστού. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων και αναζωογονεί το δέρμα μου, λόγω της αύξησης της παροχής οξυγόνου σε αυτό».

«Απλά βεβαιώνομαι ότι δεν μένω στο νερό για πολλή ώρα και όταν βγαίνω έξω στεγνώνω και πηγαίνω κατευθείαν στο ζεστό αυτοκίνητό μου», προσθέτει.

topontiki.gr

Shares