Σάββατο , 22 Σεπτέμβριος 2018

Ρoή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Ε’ ο Κοπρώνυμος: Ο πρώτος ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ αυτοκράτορας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Ε’, υιός του ιδρυτή της Συριακής (ή Ισαυρικής) δυναστείας Λέοντος Γ’, ήλθε στον κόσμο το 718, το δεύτερο έτος της βασιλείας του πατέρα του και χρονιά απόκρουσης της…

Περισσότερα...

Θλιβερή η παρουσία του κ.Τσίπρα στην Ευρωβουλή! Μετέτρεψε το Ευρωκοινοβούλιο σε Ελληνική Βουλή, εκθέτοντας τη χώρα μας…

Με την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ευρωβουλή την περασμένη εβδομάδα, όσοι ήσαν τυχεροί και παρακολούθησαν απευθείας από την Ευρωβουλή την συζήτηση, διερωτώνται για τον…

Περισσότερα...

Συναγερμός για το Κύπελλο Ελλάδας! Αποχή από τους παίκτες…

Με ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών απαίτησε από τη Football League και το υφυπουργείο Αθλητισμού, να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τις ασφαλίσεις των ποδοσφαιριστών, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση, οι παίκτες δεν θα κατέβουν στους αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Περισσότερα...

Κόλλησε στον τοίχο η Μέι! Ζητά βοήθεια από την ΕΕ…

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση πέταξε το μπαλάκι η Τερέζα Μέι, αναζητώντας διέξοδο μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για το Brexit στην άτυπη σύνοδο κορυφής στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, που έβαλε οριστική «ταφόπλακα» στο σχέδιο Τσέκερς της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

Περισσότερα...

Ελιά: Ο ευλογημένος καρπός των Ελλήνων ως αιτία πολέμου…

Σειρά στοιχείων μαρτυρούν την παρουσία του ελαιόδεντρου στον Ελλαδικό χώρο από τη Νεολιθική ακόμη εποχή και αποδεικνύουν την κυρίαρχη σημασία που είχαν για τους Έλληνες το ελαιόλαδο, η βρώσιμη ελιά, το ξύλο, ακόμη και τα φύλλα του δένδρου.

Περισσότερα...

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ -Η προσπάθεια αυτή άρχισε σταδιακά μετά την μεταπολίτευση και έγινε ανοικτή διαμάχη μεταξύ Κράτους και Εκκλησισς, όταν οι λεγόμενοι προοδευτικοί της χώρας μας πλέρια ανήλθαν στην πολιτική εξουσία. Η προσπάθεια αυτή συνεχίστηκε από όλες τις Κυβερνήσεις της χώρας μας, άλλες έμμεσα και άλλες …

Περισσότερα...

Ραγδαία εξέλιξη στην υπόθεση Λαγούδη! Αλλάζουν όλα…

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες -όπως αναμενόταν εξάλλου- οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που επί περίπου οκτώ μήνες απασχολεί εντόνως το πανελλήνιο.

Περισσότερα...

Επικίνδυνη κατάσταση στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ! Απειλείται η ειρήνη με τα ΝΕΑ ΔΕΔΕΟΜΕΝΑ…

Η εξωτερική οικονομική βοήθεια και η υπόσχεση ένταξης σε ΕΕ και ΝΑΤΟ συνέβαλαν στη δημιουργία ειρηνικού κλίματος στα Δ. Βαλκάνια. Τα δεδομένα όμως ανατρέπονται. Αναμοχλεύονται μακραίωνα πάθη, δημιουργώντας κίνδυνο για νέες συγκρούσεις.

Περισσότερα...