Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022

Black Friday 2022: Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Αναλυτικά οι ημέρες της Black Friday 2022 και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Η Black Friday 2022 πλησιάζει και οι προσφορές των διαδικτυακών και φυσικών καταστημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η περίφημη Black Friday, η μεγάλη εμπορική γιορτή στην διάρκεια της οποίας γίνονται σημαντικές εκπτώσεις σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, βρίσκεται πια “προ των πυλών” και αν κρίνουμε από τις συζητήσεις στο web, παραμένει ενδιαφέρουσα για την πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού.

Φέτος η Black Friday λαμβάνει χώρα την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 (Cyber Monday)

Όσον αφορά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, αυτές θα παραμείνουν ίδιες κατά την Black Friday και θα ισχύει το ίδιο ωράριο με εκείνο που θα ίσχυε κάθε Παρασκευή.

Ειδικότερα, στην Αθήνα:

  • Τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μεταξύ 09:00 – 21:00, εκτός από εκείνα που εφαρμόζουν σπαστό ωράριο, μεταξύ 09:00 – 14:30 και 17:30 – 21:00.
  • Στα καταστήματα εντός των εμπορικών κέντρων, το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00 – 21:00.

Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή – Το ωράριο

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα και την ερχόμενη Κυριακή, 27/11, με πολλές επιχειρήσεις να υπόσχονται μεγάλες προσφορές και για αυτή την ημέρα.

Εάν και η λειτουργία των καταστημάτων για την ερχόμενη Κυριακή δεν είναι υποχρεωτική, πολλές επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη διάθεση του κόσμου να ψωνίσει κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Μάλιστα, τα περισσότερα πολυκαταστήματα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή, με το ωράριο να διαμορφώνεται μεταξύ 11:00 και 20:00. Ειδικότερα, αυτές τις ώρες θα λειτουργήσουν τα παρακάτω πολυκαταστήματα:

  • Attica, The Department Store
  • Τhe Mall Athens
  • Golden Hall
  • Athens Metro Mall
  • Avenue
  • McArthurGlenn

Τέλος θα παραμείνουν ανοιχτά και πολλά σούπερ μάρκετ την ερχόμενη Κυριακή.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares