Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022

Bίντεο-σοκ από το αλισβερίσι των ναρκωτικών στην Χαλκοκονδύλη -Σε απόγνωση οι κάτοικοι….(βίντεο)

Ώρα εννέα και μισή το βράδυ. Οδός Χαλκοκονδύλη.  Λίγες δεκάδες μέτρα απόσταση από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Στο βίντεο ντοκουμέντο του iefimerida.gr παρακολουθείτε το αλισβερίσι του θανάτου μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών και τοξικομανών.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής είναι σε απόγνωση.

Όπως λένε, οργανωμένα κυκλώματα με μπράβους, χονδρεμπόρους, διακινητές και βαποράκια διακινούν όλο το 24ώρο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, με την αστυνομία να είναι απούσα.

Οι αντίπαλες ομάδες οπλοφορούν και συχνά πυκνά βγαίνουν μαχαίρια, χαντζάρια και όπλα. Η περιοχή θυμίζει όπως βλέπεται σκουπιδότοπο και αλίμονο στον περαστικό που δεν γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Χαλκοκονδύλη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας να επικρατεί αυτή η κατάσταση» λέει στο iefimerida. gr κάτοικος της περιοχής.

«Επίτηδες τους αφήνουν; ότι ώρα και να περάσεις, θα δεις αυτή την κατάσταση. Μπράβοι, ναρκωτικά, όπλα, άγριο ξύλο, χρήση στη μέση του δρόμου. Το Σάββατο το βράδυ έγινε εδώ κόλαση. Άρχισαν να σφάζονται μεταξύ τους. Τσακώθηκαν για το εμπόριο. Κυνηγούσαν οι μισοί τους άλλους μισούς με σπάθες, μαχαίρια και ρόπαλα. Αναγκάστηκαν να επέμβουν διμοιρίες των ΜΑΤ. Απορώ η πολιτεία δεν μπορεί να καθαρίσει την περιοχή;», συμπληρώνει με αγανάκτηση.

Όπως λένε οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες η ζωή τους είναι εφιαλτική και σκέφτονται να εγκαταλείψουν την περιοχή.

«Περπατάς και φοβάσαι. Μόλις σκοτεινιάσει δεν βγαίνεις απο το σπίτι. Τα καταστήματα κλείνουν νωρίς. Φυτοζωούμε. Υπάρχουν φήμες ότι επίτηδες υποβαθμίζουν την περιοχή για να αγοράσουν τα ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές τα κοράκια. Δεν ξέρουμε τι να πούμε. Αυτό που ζητάμε είναι κάποιος επιτέλους να μας ακούσει πριν να είναι πολύ αργά».

 

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares