Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

BINTEO-NTOKOYMENTO! «Πατείς με πατώ σε» σε νυχτερινά μαγαζιά της Σαντορίνης…..

BINTEO-NTOKOYMENTO! «Πατείς με πατώ σε» σε νυχτερινά μαγαζιά της Σαντορίνης.....

Παρακολουθήστε τις νέες εικόνες συνωστισμού που εξασφάλισε το protothema.gr, από άλλο ένα ελληνικό νησί


Ο ένας πάνω στον άλλον βρίσκονταν κυριολεκτικά σε γνωστό μπαρ χθες στη Σαντορίνη, προκαλώντας απίστευτες εικόνες συνωστισμού, μη σεβόμενοι ούτε το γεγονός ότι το νησί επιλέχθηκε για την συμβολική επανεκκίνηση του Ελληνικού τουρισμού.

Σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό με φόντο το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, άνοιγε χθες το απόγευμα την πόρτα στο ελληνικό καλοκαίρι και στους τουρίστες για να το απολαύσουν με ασφάλεια.

Λίγες ώρες αργότερα στο πιο γνωστό μπαρ του νησιού, οι υπεύθυνοί του έδιναν ρεσιτάλ ανευθυνότητας, δίνοντας την δική τους εκδοχή για το πώς σκέφτονται οι ίδιοι το ελληνικό καλοκαίρι.

Δεν επηρεάστηκαν ούτε από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε τον δικό τους τόπο για να περάσει το μήνυμα στους ξένους ενώπιον μάλιστα δεκάδων ανταποκριτών ξένων ΜΜΕ, που μετέφεραν την εικόνα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έτσι λίγο μετά τις 12, το μόνο που θύμιζε ότι η απειλή μετάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 είναι υπαρκτή, ήταν το ζευγάρι των πορτιέρηδων που φωτογραφιζόντουσαν φορώντας μάσκες. Από κει και πέρα, το χάος. Μέσα στο μπαρ, ο ένας πάνω στον άλλον, με αποτέλεσμα τις εικόνες συνωστισμού που βλέπετε στο σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr.

 

 

Θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος ότι λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του συμβολισμού της χθεσινής εκδήλωσης, δεν θα αντικρίζαμε φαινόμενα, παρόμοια με αυτά της Μυκόνου. Κι όμως, όπως ανέφεραν παράγοντες της τουριστικής αγοράς του νησιού, σε μερικά μαγαζιά δεν τηρήθηκαν καθόλου τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, αντίθετα λειτούργησαν και συνεχίζουν να λειτουργούν, σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Σαντορινη_bar
Σαντορινη_bar_2

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares