Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

BINTEO “BOMBA”: Όταν ο Δένδιας έλεγε παράνομους μετανάστες αυτούς που σήμερα λέει μετανάστες…

BINTEO "BOMBA": Όταν ο Δένδιας έλεγε παράνομους μετανάστες αυτούς που σήμερα λέει μετανάστες...

Όταν ο κ.Δένδιας τους αποκαλούσε παράνομους μετανάστες – Τι άλλαξε άραγε;…

Δυστυχώς στην Ελλάδα επικρατούσε και συνεχίζει να επικρατεί ένα αναιμικό πολιτικό σύστημα το οποίο αποτελεί την κύρια αφορμή για όλα τα δεινά που επωμίζονται οι Έλληνες πολίτες δεκαετίας τώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις πολιτικές “κωλοτούμπες” οι οποίες αποτελούν την πιο γνώριμη πρακτική για όλα τα συστημικά κόμματα και τα στελέχη τους.

Ένα από τα πολλά παραδείγματα αποτελεί και η επίσκεψη του τωρινού υπουργού Εξωτερικών κ.Δένδια στο λιμάνι της Λέσβου το… όχι και πολύ μακρινό 2013, όπου ο κ.Δένδιας πραγματοποίησε δηλώσεις που ενδεχομένως σήμερα να μην μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη του, δηλώσεις οι οποίες πραγματεύονται το περιώνυμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που μαστίζει την Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

Ο τότε Υπουργος Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν.Δένδιας Στις δηλώσεις του από το νησί της Λέσβου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του νησιού, επηρεάζει άμεσα την τουριστική κινητικότητα και εκθέτει διεθνώς τη χώρα.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις του κ.Δένδια το 2013:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares