Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

BINTEO-AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Μεσαίωνας στην Ινδονησία:Μαστιγώνουν γυναίκα επειδή διέπραξε «αδίκημα» που αντιβαίνει στον Ισλαμικό νόμο Σαρία……

BINTEO-AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Μεσαίωνας στην Ινδονησία:Μαστιγώνουν γυναίκα επειδή διέπραξε «αδίκημα» που αντιβαίνει στον Ισλαμικό νόμο  Σαρία......

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι αποκρουστικές εικόνες από την Ινδονησία με τη δημόσια μαστίγωση που ατόμων που  κρίθηκαν ένοχα βάσει του νόμου της σαρία.

Δύο γυναίκες υπέφεραν τόσο πολύ από τους πόνους, που δεν μπορούσαν να σταθούν όρθιες μετά το μαρτύριό τους και τις μετέφεραν υποβασταζόμενες από το σημείο.

Τα τέσσερα εξ’ αυτών δέχθηκαν από επτά ραβδισμούς γιατί συνελήφθησαν με μέλη του άλλου φύλου που δεν ήταν συγγενείς τους, ενώ τα άλλα δύο πιάστηκαν σε τρυφερές ερωτικές στιγμές και τιμωρήθηκαν με έως και 25 χτυπήματα.

Κάποιες από τις γυναίκες έκλαιγαν από τους πόνους την ώρα που ένας μασκοφόρος κατέβαζε πάνω τους το μαστίγιο μπροστά στο πλήθος των περίεργων, ορισμένοι απ’ τους οποίους απαθανάτισαν με τα κινητά τους τη σκηνή.

Η τιμωρία αυτή επιβάλλεται επίσης σε όσους συλλαμβάνονται να τζογάρουν, να πίνουν αλκοόλ ή να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Οργανώσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ως βάρβαρη τη δημόσια μαστίγωση, ενώ ο πρόεδρος της χώρας έχει ζητήσει να τερματιστεί, αλλά την πρακτική αυτή υποστηρίζει η ευρεία πλειοψηφία των μουσουλμάνων, που αποτελούν το 98% των κατοίκων της επαρχίας.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares