Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μπίλι Τζόε: Η σχεδιάστρια μόδας κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον κατά 18χρονια μικρότερο της…

«Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα», είπε χαρακτηριστικά

 


H γνωστή σχεδιάστρια μόδας Μπίλι Τζόε κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα οποίος είναι πρώην συμμαθητής του γιου της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να είχε εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, ωστόσο εκείνη τον απέρριπτε. Αφορμή για το βίαιο αυτό ξέσπασμα ήταν η απόφασή της Μπίλι Τζόε να μετακομίσει σε άλλη περιοχή για να απαλλαγεί από τη διαρκή παρενόχληση που δεχόταν.

Σήμερα το μεσημέρι, η Μπίλι Τζόε εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα βίωσε. «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα… Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω…», είπε αρχικά.

Η Billy Joe στο Μαζί σου

«Άρχισε να φωνάζει πώς θα με σκοτώσει, πήρε ένα σίδερο και έσπασε την πόρτα. Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, ήμουν σε άμυνα… Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα… Μετά το συμβάν ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε κι έφυγε. Έτρεχε πάρα πολύ το αίμα, δεν ξέρω πώς έγινε… Δεν θέλω το κακό του…»., εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

 

 

πρωτο θεμα

Shares