Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Μπιλ Γκέιτς: Το κόλπο του δισεκατομμυριούχου να συναντά γυναίκες και η Porsche των… παράνομων ραντεβού

Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφορεί, ο Bill Gates συνήθιζε να κατευθύνεται προς τα γραφεία της Microsoft μέσα στην Mercedes του, ωστόσο όταν επρόκειτο να… ξενοπερπατήσει, άλλαζε αυτοκίνητο και έμπαινε σε μια χρυσοκαφετί Porsche που του έφερνε ένας βοηθός του

Το «κόλπο» του Bill Gates προκειμένου να συναντά τους εξωσυζυγικούς του δεσμούς φέρεται να απoκαλύπτει το περιοδικό Vanity Fair, με τις μαρτυρίες υπαλλήλων του να «καίνε» τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα.

Σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφορεί, ο Bill Gates συνήθιζε να κατευθύνεται προς τα γραφεία της Microsoft μέσα στην Mercedes του, ωστόσο όταν επρόκειτο να… ξενοπερπατήσει, άλλαζε αυτοκίνητο και έμπαινε σε μια χρυσοκαφετί Porsche που του έφερνε ένας βοηθός του.

Με τον τρόπο αυτό, φέρεται να έσβηνε τα ίχνη του και να συναντούσε γυναίκες.

«Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες» είπε ένας υπάλληλος. «Ήξερα ότι υπήρχαν πολλές συναντήσεις εκτός του χώρου που δεν ήταν στο ημερολόγιό του».

Σύμφωνα με κάποιον που ήταν κοντά στον δισεκατομμυριούχο, οι απιστίες του δεν αποτελούσαν… μυστικό για πολλούς που βρίσκονταν στο περιβάλλον του.

Δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο
Πάντως, ένας άλλος εργαζόμενος πάντως απέρριψε τη νέα θεωρία, υποστηρίζοντας ότι ο Gates ήταν ένας από τους πιο οργανωμένους ανθρώπους στον κόσμο, σπάζοντας τη μέρα του σε κομμάτια των πέντε λεπτών!

Αν και η Microsoft δεν σχολιάζει όσα γίνονται γνωστά, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για τον τεχνολογικό κολοσσό να μην γνωστοποιήσει αναφορές για τη συμπεριφορά του Gates, τόσο στο γραφείο όσο και εκτός αυτού, καθώς πρώην υπάλληλοι λένε ότι είχε ακατάλληλη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας και ρομαντικές, εξωσυζυγικές, σχέσεις με υφισταμένους του.

Χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι το γεγονός ότι για μία περίοδο ο Bill Gates ήταν «ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους» και μία αναζήτηση στο ίντερνετ με το όνομά του αρκούσε, καθώς μηχανές αναζήτησης έφερναν αποτελέσματα όπως «αντίχριστος», όπως γράφει πάντα το «Vanity Fair».

Ωστόσο, για περίπου δύο δεκαετίες, ο Gates προσπαθούσε σκληρά να φανεί ως ένας απλός, καλός, άνθρωπος που ενθουσιάζεται με νέες τεχνολογίες και παλεύει να διορθώσει τα δεινά του κόσμου.

Πηγή: in.gr

Shares