Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Big Brother: Ο διπλός βιασμός on camera της Carlota Prado… (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες μετά τον βιασμό της, η Carlota Prado κλήθηκε να δει τα πλάνα του τι συνέβη όσο ήταν αναίσθητη. Μόνη, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο και χωρίς να έχει ενημερωθεί, η παραγωγή του ισπανικού “Big Brother” αποφάσισε να της δείξει όσα κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα που τη βίαζε ο José María López.Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 Νοεμβρίου του 2017 και ήρθε στη δημοσιότητα από την El Confidencial, η οποία εξασφάλισε και δημοσιοποίησε τα λογοκριμένα πλάνα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο βιασμός συνέβαινε για αρκετά λεπτά μέχρι να αποφασίσει η παραγωγή να παρέμβει τελικά, και να σταματήσει τον López.

Τα βίντεο δεν προβλήθηκαν στην ισπανική τηλεόραση.

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής του reality, παραδέχθηκε πως ήταν λάθος να δείξουν στην Prado το περιστατικό χωρίς να υπάρχει ψυχολόγος στο δωμάτιο ή χωρίς να έχει προειδοποιηθεί. Κατά την παρουσίαση του επίμαχου βίντεο, η Prado ζήτησε να σταματήσει η προβολή και να δει τον López, ωστόσο ενημερώθηκε πως εκείνος είχε απομακρυνθεί “εκτάκτως” από το σπίτι του show.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο και λίγες ημέρες μετά επέστρεψε στο παιχνίδι. Μετά την αποχώρησή της κινήθηκε νομικά εναντίον του López με εκείνον να αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι τη “φρόντισε γιατί ήταν μεθυσμένη”.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Οκτώβρη με την εισαγγελική αρχή να κάνει λόγο για “ενδείξεις βιασμού”.

https://twitter.com/elconfidencial/status/1196700116985483264

Σε συνέντευξή της στην El Confidencial, η Prado καταφέρθηκε εναντίον της διευθύντριας της παραγωγής, María Robles. “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται μια γυναίκα να έβλεπε αυτό που πάθαινα και να μην κάνει τίποτα”, είπε χαρακτηριστικά. “Θα μπορούσαν να το έχουν αποτρέψει όλο αυτό και δεν έκαναν τίποτα”.

“Στο σπίτι υπήρχαν τουλάχιστον πέντε μπουκάλια με ουίσκι, τεκίλα, τζιν, ρούμι. Μας είχαν ρωτήσει τι θέλαμε νωρίτερα, δεν υπήρχε απαγόρευση για αλκοόλ. Μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερο ρούμι αν θέλαμε. Απλά μας έδιναν συνεχώς”, θυμάται η νεαρή.

“Εκείνη τη μέρα έπινα τεκίλα. Ήπια ποτά και τέσσερα σφηνάκια στη σειρά. Τα τελευταία πάρτι που κάναμε ήταν τα χειρότερα. Ο José María απέφευγε όμως να πιει”.

Big Brother: Ο διπλός βιασμός on camera της Carlota Prado

“Μετά τα σφηνάκια δεν θυμάμαι πολλά, έχω κενό μνήμης. Θυμάμαι να πηγαίνω στην τουαλέτα, είχα τάση εμετού και εκείνος με ακολουθούσε. Το επόμενο πρωί τον ρώτησα τι είχε γίνει κι εκείνος που είπε πως με έβαλε να κοιμηθώ και πως ήμουν καλά. Μετά πήγαμε να φάμε στην κουζίνα και ξαφνικά τον κάλεσαν στα “ενδότερα” και του ανακοίνωσαν πως αποβάλλεται, χωρίς να μάθω τότε το γιατί”.

Τα πλήρη πλάνα της αποκάλυψης του βιασμού:

https://www.youtube.com/watch?v=p2kjAwkDz5c&feature=emb_title

Για την αποκάλυψη του βιασμού της, η Carlota είπε: “Δεν ξέρω ποιανού φωνή ήταν, γιατί οι φωνές είναι παραμορφωμένες. Με ενημέρωσαν για την απομάκρυνσή του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Πίστευα πως είχα τσακωθεί μαζί του επειδή ήμουν μεθυσμένη. Μου έδειξαν τα πλάνα και μου είπαν να μην ανησυχώ γιατί δεν θα μεταδίδονταν ποτέ. Το χειρότερο είναι πως αυτές οι σκηνές δεν θα διαγραφούν ποτέ από το μυαλό μου. Τους είπα να σταματήσουν την προβολή, δεν άντεχα να βλέπω. Αν νοιάζεσαι για κάποιον, οφείλεις να τον βοηθήσεις, όχι να φερθείς έτσι”.

“Αρχικά δεν κινήθηκα νομικά εναντίον τους γιατί αισθανόμουν ντροπή και απογοήτευση” προσθέτει η κοπέλα που παρέμεινε στο παιχνίδι μέχρι την τελική του φάση. “Για τέσσερις μέρες με είχαν σε ένα ξενοδοχείο και έρχονταν ψυχολόγοι να με δουν και μετά έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι”.

Η ίδια μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως της ζήτησαν να μην μιλήσει για τον βιασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εκ μέρους της, ούτε εναντίον της εταιρείας παραγωγής Zeppelin TV, ούτε εναντίον της συνεργαζόμενης Mediaset España.

Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την Endemol Shine Group (υπεύθυνη για το brand του Big Brother) τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα του show κατά το συμβάν, πολλές διαφημιστικές εταιρείες αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημιστικές καταχωρήσεις τους από το reality το οποίο φέτος “γιορτάζει” 20 χρόνια και θα προβληθεί ξανά σε όλες τις χώρες όπου έχει παίξει κατά διαστήματα. Ανάμεσά τους οι Nestle, BBVA και Nissan.

Μετά την αποχώρησή του από το σπίτι ο Jose María Pérez είχε “ευχαριστήσει” τους φαν για τη στήριξή τους όσο ήταν μέσα σε αυτό. Ο λογαριασμός του στο Twitter είναι ανενεργός από τα μέσα Νοεμβρίου του 2017.

Η Carlota μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό δύο χρόνια μετά τα γεγονότα, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί μεγάλο κύμα συμπαράστασης υπέρ της μέσα από το hashtag #CarlotaNoEstásSola στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
news247.gr

Shares