Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Big Brother»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας…..

Την Κυριακή 15 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα το «Big Brother» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε μία περίπου εβδομάδα από σήμερα στις 21:00 το βράδυ ο Χάρης Βαρθακούρης θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο ζωντανό του ριάλιτι εγκλεισμού. Ο τραγουδιστής, σε ένα νέο γι’ αυτόν ρόλο κάθε Κυριακή θα υποδέχεται κοινό σε live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης θα αποχωρεί μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Όπως έχει γίνει γνωστό 16 συνολικά παίκτες θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι εγκλεισμού. Στο κανάλι του Φαλήρου έφτασαν περισσότερες από 10 χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ το ριάλιτι θα διαρκέσει 15 εβδομάδες, περισσότερους δηλαδή από τρεις μήνες.

Το χρηματικό έπαθλο για τον νικητή είναι 100 χιλιάδες ευρώ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ στιγμές από τη ζωή των παικτών μέσα στο σπίτι θα προβάλλονται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 11 το βράδυ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως έχει γνωστό βέβαια όσοι τηλεθεατές ενδιαφέρονται θα μπορούν να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν με live streaming 24 ώρες το 24ωρο.

Πηγή: dailymedia

 

Shares