Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

Bayraktar: Μόνο τα… αυτοκόλλητα είναι τούρκικα – Κατασκευάζονται με ξένη τεχνολογία “φίλων & “συμμάχων” της Ελλάδας…(ΦΩΤΟ)

Bayraktar: Στην πραγματικότητα τα τουρκικά drones στηρίζονται σε εισαγμένη τεχνολογία…

Παρόλο που ο Τούρκος πρόεδρος διαμηνύει σε κάθε ευκαιρία πως τα οπλικά συστήματα της Τουρκίας κατασκευάζονται αποκλειστικά από την χώρα του, μεταξύ των οποίων και τα Bayraktar, η λυπηρή παραγματικότητα είναι πως τα οπλικά συστήματα της Τουρκίας, μόνο τουρκικά δεν είναι καθώς στηρίζονται αποκλειστικά σε εισαγμένη τεχνολογία.

To εμπάργκο στους αυστριακούς κινητήρες των τουρκικών drones αποφάσισε η αυστριακή εταιρεία Rotax.

Η αυστριακή εταιρεία, θυγατρική το Ομίλου Bombardier (Καναδικής προέλευσης) σταμάτησε την παράδοση κινητήρων στην Τουρκία σύμφωνα με πληροφορίες του αρχισυντάκτη του αυστριακού περιοδικού «Der Standart».

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του αυστριακού περιοδικού Der Standart, η αυστριακή εταιρεία, θυγατρική το Ομίλου Bombardier, διέκοψε τις παραδόσεις των κινητήρων της στην Τουρκία.

Δήλωση του ιδιοκτήτη της αυστριακής εταιρείας:

“Χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις εναντίον του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος και τώρα παραδίδονται στο Αζερμπαϊτζάν για τον πόλεμο στο Καραμπάχ”, ανέφερε η δήλωση.

O κινητήρας που χρησιμοποιούν οι Bayraktar είναι ο αυστριακός Rotax 912.

Επιπρόσθετα, και η αμερικανική Viasat δεν θα παρέχει πλέον στην Τουρκία προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο τουρκικό UAV.

Η αμερικανική «Viasat» σταμάτησε επίσης όλες τις προμήθειες στην Τουρκία για τα προϊόντα της εταιρείας που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του τουρκικού drone.

Διαπιστώστε και μόνοι σας πόσο τούρκικα είναι στη πραγματικότητα τα πολυσυζητημένα τουρκικά drones.

Μετά και από αυτό, δεν χωράει καμία αμφιβολία πως στην κονίστρα της Αν.Μεσογείου οι βασικοί παίχτες είναι πολλοί και για μεγάλο διάστημα βοηθούσαν τον προκλητικό Τούρκο πρόεδρο στην προσπάθεια του να καπηλευτεί ελληνική κυριαρχία.

Οι σχέσεις των “φίλων” και “συμμάχων” μας, (ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΚΑΝΑΔΑΣ) με την Τουρκία είναι πολύ καλές και προστατεύονται τις περισσότερες φορές από το πέπλο της Νατοϊκής συμμαχίας.

Άλλωστε όπως βλέπουμε τα οικονομικά οφέλη είναι πολλά και γι αυτό ο Τούρκος πρόεδρος δεν πρέπει ή τουλάχιστον δεν έπρεπε να μένει δυσαρεστημένος…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι τελειώνουμε με τα drones της Τουρκίας – Αυτό είναι το σύστημα παρεμβολών

 

με πληροφορίες από Sportime.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares