Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Μπασινάς για Παπασταθόπουλο: «Όποιος δεν θέλει, ας μην έρχεται»…

Η ήττα από την Αρμενία (2-3) έφερε σε δύσκολη θέση την Εθνική Ελλάδας στην προσπάθεια πρόκρισης στο EURO 2020, πυροδοτώντας αντιδράσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν από τον αρχηγό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη.Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, ο Άγγελος Μπασινάς εξέφρασε την άποψη πως μια αλλαγή προπονητή δεν θα προσφέρει κάτι, ενώ ανέφερε με νόημα πως όποιος δεν θέλει να έρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καλύτερα να μην έρχεται.

Αναλυτικά:

«Είναι θέμα λανθασμένης προσέγγισης. Όταν μπαίνεις έτσι στα πρώτα 10 λεπτά, ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω, ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δώσουν τα πάντα. Όποιος δε θέλει, ας μην έρχεται».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που δε θέλουν: «Αυτό που λες είναι άλλο πράγμα. Αυτοί που θέλουν, είπα, να τα δώσουν όλα ας έρθουν, 4 χρόνια τώρα δεν είμαστε πουθενά. Ποια αλλαγή θέλετε τώρα; Τι θέλετε να γίνει; Με την αλλαγή προπονητή δε θα γίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση των αγώνων με την αυτοσυγκέντρωση που έχουμε. Δεν είναι θέμα παικτών».

Shares