Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

BAΡΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ – Ξένο Σώμα θεωρείται ο ‘ΤΙΤΑΝΑΣ του REAL ESTATE’;

Φαίνεται πως στο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν ως βαρίδι το Δημήτρη Παπαδημούλη. Η αποκάλυψη για τα ακίνητα που κατέχει και νοικιάζει σε ΜΚΟ για να διαμένουν μετανάστες προκάλεσε αίσθηση.

Σαφώς και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, σχεδόν αυτόματα, κάλυψε τον Ευρωβουλευτή της ωστόσο φαίνεται πως αυτό ήταν αντανακλαστική κίνηση κι όχι επιθυμία της Κουμουνδούρου.

Όλοι (εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ) γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του Δημήτρη Παπαδημούλη, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει στοχοποιηθεί ο Ευρωβουλευτής και ο Αλέξης Τσίπρας καλείται σε ‘απολογία’.

Η εικόνα ενός Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να νοικιάζει μέρος των ακινήτων σε ΜΚΟ, σε πρόσφυγες και μετανάστες, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν για την δράση κάποιων ΜΚΟ, που ενεργούσαν παράνομα και παράτυπα, όπως και για κυκλώματα μεταναστών, αλλά κυρίως, μετά και για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το «ξήλωμα» του καθεστώτος «φιλοξενίας» μεταναστών, προκαλεί εύκολη  κριτική και αντιδράσεις.

Σαφώς και επίσης και η εικόνα αυτή ενοχλεί και το ‘αριστερό’ ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρεί ότι δε συνάδει με την ιδεολογία της. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιάννης Μπαλάφας φρόντισε να αποστασιοποιηθεί δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα αγόραζε τόσα ακίνητα με σκοπό να τα εκμεταλλευτεί.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και το ότι οι ενοικιαστές του κ.Παπαδημούλη δεν έχουν ελεγχθεί αν ήταν νόμιμα στη χώρα μας ή όχι, τότε το θέμα κινδυνεύει να πλήξει ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ.

Εν κατακλείδι βλέπουμε πως η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δείξει πως ελέγχει το κόμμα του και πως όλα βαίνουν καλώς προς το συνέδριο (το φθινόπωρο) ώστε να επανέλθει σε κυβερνητικό ρυθμό αποτυγχάνει καθώς βάλλεται κι από δεξιά κι από αριστερά.

Και το τελευταίο πονάει πολύ το ΣΥ νασπισμός της ΡΙΖ οσπατιστικής Α ριστεράς.

 

Shares