Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Μπαλτάκος:««Θα εξετάσουμε και άλλα ονόματα ξένων αρχιδιαιτητών»

Μπαλτάκος:««Θα εξετάσουμε και άλλα ονόματα ξένων αρχιδιαιτητών»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος άνοιξε θέμα παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ για τη νέα σεζόν


Το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ λήγει, αλλά με βάση τα όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος, σήμερα (20/6), δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ότι θα εξεταστούν σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA και άλλα ονόματα ξένων αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, ότι η εισήγηση του θα γίνει μέχρι τις 15/7 και η απόφαση θα έχει παρθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου.

 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Σχετικά με την διαιτησία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προέβη στην ακόλουθη ενημέρωση προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση:

«Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν των μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares